Najbolji igrač Čelika “pobjegao” u Obalu Bjelokosti!

Nogometaši Čelika u prošlom kolu Premijer lige na Bilinom polju pobijedili su GOŠK rezultatom 2:0, te se s tri boda ponovo uključili u ravnopravnu borbu za opstanak, a posljednje mjesto na ljestvici prepustili momčadi Viteza.

Drugi gol protiv momčadi iz Gabele postigao je Germain Kouadio, kojem je na veliku žalost svih navijača Čelika to bila i za sada posljednja utakmica u crno-crvenom dresu.

Jučer je ovaj 24-godišnji napadač napustio BiH, zbog toga što mu je istekla boravišna dozvola, pa se morao vratiti u Obalu Bjelokosti.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je predsjednik kluba Jasmin Memišević.

“Prije nekoliko trenutaka Kouadio mi se javio da je stigao kući. Njemu je istekla boravišna dozvola i on je morao napustiti BiH. Poduzet ćemo sve moguće radnje zajedno s igračem da se on što prije vrati. Problem je s konzulatom, naša zemlja ga nema u Obali Bjelokosti, pa će nogometaš morati ići u Egipat jer to je najbliža zemlja u kojoj naša zemlja ima konzulat. Prema našim procjenama ako se sve brzo završi, mi ga očekujemo da bude u konkurenciji za domaći dvoboj protiv Željezničara nakon reprezentativne pauze. Teško nam je što je otišao sada, posebno kada se uzme njegov učinak i forma u ovom prvenstvu” – kazao je Memišević.

Kouadio je za Čelik odigrao sedam utakmica u prvenstvu, te jednu u Kupu BiH uz učinak od četiri gola i tri asistencije što ga promovira u najboljeg igrača kluba u dosadašnjem dijelu prvenstva. Tako će stručni stožer Zeničana u narednoj utakmici protiv Mladosti u Kaknju biti uskraćen za usluge brzonog napadača.

S obzirom na financijsku situaciju koja je sve teža u Čeliku pravo je pitanje namjerava li se Kouadio uopće više vraćati na Bilino Polje?

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: