Najbolji igrač Čapljine dobio posao u inozemstvu i ostavio se košarke – Jabuka.tv

Najbolji igrač Čapljine dobio posao u inozemstvu i ostavio se košarke

Da život piše neke neočekivane priče znamo manje više svi. One ne mimoilaze ni sportaše a jedna takva, neobična priča, dolazi nam iz Čapljine.

Košarkaš iz Srbije Vladimir Ivelja, koji već drugu godinu igra za HKK Čapljina jučer je obavijestio svoje suigrače, trenere te upravu kluba da napušta klub. Točnije, Ivelja ne napušta samo HKK Čapljina.

Ovaj 32-godišnji košarkaš se oprašta od aktivnog igranja košarke. Razlog je jednostavan, Ivelja je dobio siguran i stalan posao u jednoj inozemnoj tvrtki s podružnicom u Beogradu gdje će ovaj inače rođeni Tuzlak ovih dana krenuti s novim životnim poglavljem, javlja Sportsport.ba.

Inače, Ivelja je bio dokapetan u momčadi Čapljine i momak koji je na svakoj utakmici davao svoj maksimum, te u razdoblju u HKK Čapljina bio jedan od najstandardnijih košarkaša u postavi Borisa Džidića. Nosio je dresove Radničkog, Vojvodine, FMP-a, za neke klubove u Makedoniji i Slovačkoj a Čapljina mu je, ispostavlja se, bila posljednja igračka destinacija.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

    • Sta je sporno u tim ljudima i kakve veze imaju ”normalni Hrvati” i s cim tu, i kako samo na kraju poveza jos Sorosa? Znate li za ista osim Sorosa, tj ne znate nista ni o tome, nego jedan birtijas prije binga rekao, svi ostali sad ponavljaju, uvjereni da nesto ”znaju”. Sramota me evo umjesto tebe za taj jadni, idiotski komentar, jado jadni.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.