Najavljeno poskupljenje napitaka u hercegovačkom gradu

Stolački ugostitelji najavljuju promjene u cjenovnoj politici koje će stupiti na snagu od 1. svibnja ove godine.

Prema najavama, cijene određenih pića poput kave, piva i sokova bit će povećane za 0,50 KM, doznaje portal Stolac.city.

Ova najava izazvala je pažnju među lokalnim stanovništvom i posjetiteljima Stoca, budući da su ugostiteljski objekti često omiljena mjesta za okupljanje i druženje.

Iako razlozi za povećanje cijena nisu detaljno objavljeni, pretpostavlja se da su to posljedica različitih faktora, uključujući povećane troškove nabave, plaća radnika te općenito poslovanja ugostiteljskih objekata. Mnogi ugostitelji diljem Stoca suočavaju se s izazovima povezanim s poslovanjem u uvjetima promjenjive ekonomske situacije i rastućih troškova.

Iako povećanje cijena može biti nepovoljno za potrošače, ugostitelji se nadaju razumijevanju njihovih poslovnih odluka. Očekuje se da će ova promjena potaknuti razgovor među građanima o ekonomskim prilikama u gradu te o utjecaju koji povećanje cijena može imati na lokalnu zajednicu.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Samo vi povećaj te cijene pa cemo vidjeti tko ce vam doci..! I jeste postala ružna navika da svi idemo u kafiće po vise puta na dan. Doce vrijeme i kod nas ko u Njemačkoj jednom tjedno ili nijednom..

  • Realno,i treba dići cijene ,kavu na 1,5 eur, a sokove na 2,5 eura. Da budu kao kod nas u Deutschland. Manje bi sjedili po kafanama ,radilo bi se štogod oko bašte i tako a ne dangubilo.

  • Sve ovisi generalno podizanje nije u redu, npr. ima razlicite kave a placas i vrijeme u lokalu ako je otmjen i dobra kava rado cu platit vise ako je neka bzv birtija manje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.