NAJAVA: Tropicana Party

Ove srijede Caffe Tropicana u Posušju sprema pravu feštu u gradu. Budite dio najluđe atmosfere na ovim prostorima, gdje vas očekuju promotivne cijene pića. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre i ugodne atmosfere da posjete Caffe Tropicanu u srijedu 31. listopada 2012. god.

Cijene pića

Votka Vigor 1 KM ( Boca 1l + 1l soka = 35 KM)
Ballantine´s 2 KM ( Boca 0.5l + 1l soka = 40 KM)
Johhnie Walker 2 KM ( Boca 0.7l + 1l soka = 50 KM)
očekuje vas jedna luda, zabavna i nezaboravna noć.

A nakon srijede, Caffe Tropicana nastavlja sa ludom i nezaboravnom noći i u petak 2. studenog 2012. god. također sa promotivnim cijenama pića.

*Sponzorirani članak4 komentara

  • Dosta više te selendre od Posušja i cajka i folka.Širokobriježani NIKADA nisu išli u Posušje od pamtivijeka nego su gruđani i posušjaci uvijek dolazili u Široki bezuspješno . I danas intelektualci,školovani mladi ne slušaju i ne idu na te cajke …Nema se gore šta ni čuti ni vidjeti a još privarit se pa živjeti u brdu nedaj Bože.

  • Ne triba ići u Posušje na narodnjake vrište li i u nas na svakom koraku. Široki je nekad bio meka za izlaske, malo sam stariji pa pamtim. Danas je dno dna.

  • Da Miki nažalost narodnjaci vrište itekako u Širokom .Gadi mi se poroći i čuti te naricuše,dno dna da bar do 11 sati vrište nego ljeti po svu noć. Evo danas na vjestima u Mostaru i HNŽ nema svirke iza 11 sati ,bravo grade bolje ikad nego nikad.,

  • Kakav alkoholni party ,ne nasjedajte mladi pohlepnim gazdama koji vas opijaju ,kao za male novce??? i uništavaju zdravlje. Lijepo je izići popiti nešto lagana i malo bitnije je biti sa prijateljima,curom ,momkom….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.