Najava: Sergej Ćetković ponovno u Mostaru

Sergej Ćetković

Kako smo već ranije najavili nakon izuzetno uspješnoga gostovanja u ožujku mjesecu tekuće godine regionalna pop zvijezda Sergej Ćetković dolazi ponovno u Mostar.

Zbog velikoga zanimanja njegovih obožavatelja koncert će ovoga puta održati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu, 10.10.2017., s početkom u 20,00 sati.

U tijeku su intenzivne pripreme posebice na uređenju dvorane i sigurni smo kako će i ovoga puta popularni pjevač prirediti nezaboravan glazbeni spektakl.

Organizator koncerta agencija PROMO IDEA Mostar, obavještava da je jutros započela prodaja ulaznica i to u Mostaru na info pultu Mepas Malla, te na recepcijama hotela Brotnjo u Čitluku, hotelu Park u Širokom Brijegu i hotelu Mogorjelo u Čapljini.

U prodaji su ulaznice za sjedeća mjesta na tribinama sportske dvorane, kao i sjedeća mjesta na parteru.

I sam kantautor Ćetković je poručio da ga raduje ponovna posjeta Mostaru uz  obećanje kako uz pjesme neće nedostajati novih iznenađenja, plesa i svakako ugodnoga druženja.

Portal Jabuka.tv je medijski partner koncerta

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Pa zašto kod nas ne zovu hrvatske pjevače a ne istočnjačke koji se ne bi trebali ni na CMC-prikazivati a pogotovo folk. Šund.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.