Najava: Koncert “Pod zvijezdama” ispred Crkve svete Katarine u Grudama – Jabuka.tv

Najava: Koncert “Pod zvijezdama” ispred Crkve svete Katarine u Grudama

Nakon brojnih koncerata prijašnjih godina u Crkvi svete Katarine u Grudama, gdje su nas posjetile razne klape, simfonijski orkestari, a u novije vrijeme i Marko Perković Thompson, Mate Bulić te Dalmatino u sklopu predstavljanja knjige “S izvora glas”, ove godine je na redu koncert  “Pod zvijezdama” – Večer s mladim glazbenicima.

Nastupit će nekadašnji učenici glazbenih škola u Hercegovini (Grude, Široki Brijeg, Mostar i Čapljina), današnji studenti glazbe na akademijama u više gradova (Zagreb, Mostar).

Na programu su djela velikih majstora poput Montijevog Czardasa, Chopenovog Valcera, Debussyeva Mjesečina, Ligetijeva Musica Ricercarta i ostala djela svijetskih skladatelja. Sve u izvedbi mladih glazbenika violinista Ante Sliškovića, sopranistice Nikoline Hrkać, gitaristice Martine Ivanković i grudske pijanistice i pijanista Gabrijele Iličić, Božidara Vlašića i Stipe Iličića.

Koncert “Pod zvijezdama” – Večer s mladim glazbenicima će se održati 8. kolovoza u 20.00 sati ispred Crkve svete Katarine u Grudama.

Ulaz na koncert je slobodan.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.