Najava finala MNL MZ Široki Brijeg: Prvi put na istoj tribini navijači obje ekipe

U srijedu, 17. kolovoza, s početkom u 18:30 na stadionu Pecara očekuje nas veliko finale Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

U završnici nas očekuje dvoboj prošlogodišnjih finalista, ekipa Lijeve Obale i Knešpolja.

Povodom toga u utorak se u prostorijama NK Široki Brijeg održala press konferencija.

Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Toni Galić. Istaknuo je kako je dosadašnji dio lige odigran u Klancu bio na odličnoj razini, kako igrom tako i posjećenošću. Zahvalio se svima na podršci.

Izraženo je zadovoljstvo i odlukom kako će se po prvi put na istoj tribini naći navijači obiju ekipa. Zajedništvo, prijateljstvo i sportsko rivalstvo preslikat će se i na sjevernoj tribini. Navijači Lijeve Obale će više biti orijentirani prema centru grada, dok će navijači Knešpolja biti prema svečanoj loži. Poručeno je i kako će južna tribina biti otvorena.

Prisutnima su se obratili i Tomislav Naletilić (trener) i Denis Ševo (kapetan) ispred Lijeve Obale, dok su ispred Knešpolja prigodne riječi uputili Mario Ćavar (trener) i član stožera Matej Ćorić.

Poručili su kako su se ekipe intenzivno spremale za ovaj derbi. Spremni su i žele pokazati dobar nogomet. U sportskom duhu jedni drugima su poželjeli sreću.

Istaknuli su kako je Lijevoj Obali ovo sedmo finale, dok je Knešpolju peta borba za titulu. I jedni i drugi imaju po jedan naslov.

Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa da dođu i uživaju u finalu 21. izdanje MNL MZ Široki Brijeg.

Za sve one koji neće biti u mogućnosti doći u suradnji s Radiotelevizija Herceg-Bosne osiguran je izravan prijenos preko njihovih društvenih platformi. Također, snimka utakmice će biti prikazana i u TV programu, navedeno je iz Športskog saveza Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv | Foto: Športski Savez Široki Brijeg)

14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.