Nagradni natječaj za Dan žena u Mepas Mallu

Uskoro se bliži dan kada slavimo slobodu, snagu i ljubav žena koju nam bezuvjetno svaki dan poklanjaju. Iako zahvalnost prema svim ženama u našem životu trebamo iskazivati svakodnevno, 8. ožujka ipak slavimo njihov dan.

Kako bismo ga posebno obilježili, u razdoblju od 10. veljače  do 8. ožujka 2021, sve vjerne kupce očekuje nagradni natječaj Dan žena u Mepas Mallu.

Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U Facebook aplikaciju  upišite osobne podatke i broj računa te osvojite Philips high end uređaje koji će oduševiti svaku pripadnicu nježnijeg spola, a svakodnevnicu učiniti jednostavnijom, ljepšom i posebnijom.

Philips Lumea Prestige IPL  i Philips Lumea Advanced aparati za uklanjanje dlačica olakšat će vam borbu s dlačicama, te učiniti kožu glatkom i mekanom na dodir. Oduševit će vas i Philips Epilator serije 8000 koji pruža moćnu, ali nježnu epilaciju s unaprijeđenim pincetama za mokro i suho brijanje. Uz Philips MoistureProtect Auto Curler vrlo brzo i lako možete napraviti glamuroznu frizuru, zahvaljujući njegovom inovativnom sustavu za kovrčanje.

Stoga, požurite i sudjelujte u našem natječaju, te osvojite vrijedne nagrade i onaj najbolji poklon, osmijeh drage žene. Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola od srca želimo sretan Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu