Nagradna igra: „Osiguraj se i osvoji metropole“

Užurbanost svakodnevnog života često nas potpuno okupira, ostavljajući malo prostora za avanture i istraživanje svjetskih destinacija.

No, ASA CENTRAL osiguranje donosi uzbudljivu priliku koja će potaknuti vašu želju za putovanjem! Predstavljamo vam nagradnu igru pod nazivom „Osiguraj se i osvoji metropole“, koja vas vodi na nezaboravna putovanja kroz šest prekrasnih europskih gradova.

Od 05.4. do 04.10.2024. godine, svaka osoba koja ugovori ASA CENTRAL putno zdravstveno osiguranje automatski dobiva priliku sudjelovati u ovoj spektakularnoj nagradnoj igri.

A kako do osiguranja? To je brzo i jednostavno – možete ga ugovoriti online putem ASA CENTRAL webshopa ili osobno na jednom od više od 200 ASA CENTRAL prodajnih mjesta. Sigurnost je na prvom mjestu, a s našim osiguranjem, putovanje postaje ne samo ugodno, već i ispunjeno nevjerojatnim avanturama.

Nagradni fond: šest putovanja za dvije osobe

  1. Beč, Austrija (vrijednosti od 1.000,00KM),
  2. Prag, Češka (vrijednosti od 1.000,00KM),
  3. Budimpešta, Mađarska (vrijednosti od 1.000,00KM)
  4. Venecija, Italija, (vrijednosti od 1.000,00KM),
  5. Istanbul, Turska (vrijednosti od 2.000,00KM),
  6. Pariz, Francuska, (vrijednosti od 4.000,00KM).

Javno izvlačenje će se održati u direkciji ASA CENTRAL osiguranja na adresi Trg Međunarodnog prijateljstva 25, 71 000 Sarajevo, u šest navrata tijekom trajanja nagradne igre. Prva prilika za osvajanje nagrade je već 10. 5. 2024. godine, a šanse se ponavljaju svaki mjesec sve do završetka nagradne igre.

Sve detalje o pravilima i uvjetima sudjelovanja možete pronaći na našoj web stranici. Uživajte u sigurnom putovanju uz ASA CENTRAL putno osiguranje i neka vam sreća bude saveznik prilikom izvlačenja!

*Sponzorirani članak