Nagrađen najbolji učenički rad za Svjetski dan učitelja

I ove godine s posebnim nestrpljenjem iščekivali smo obilježavanje Svjetskog dana učitelja, posebnu prigodu koja ukazuje na važnost rada svih učitelja i nastavnika koji  svoje znanje na najbolji način prenose našim znatiželjnim mališanima.

Povodom ovog dana Mepas Mall je organizirao zabavni, kreativni natječaj u kojem su školarci imali priliku pokazati zahvalnost svojim učiteljima.

Mnoštvo mališana je sudjelovalo u natječaju uz kratku priču, pjesmicu i video o svom učitelju u kojima su nam otkrili zašto baš oni imaju najboljeg učitelja na svijetu, i tako pred žiri stavili težak zadatak. Ovog puta najbolja je bila Sara Penavić, učenica III-2 razreda OŠ Antuna Branka Šimića, a njezin sastav o učiteljici Danieli koja svoje učenike uči super moćima – čitanju i pisanju, potpuno nas je oduševio.

Odlučili smo iznenaditi Saru, učiteljicu i cijeli razred sa mnoštvom poklona i balona. Mališani su se posebno veselili poklon paketima sa slatkišima, kolačićima i bombonima koje su im poslali Kandit i Koestlin, te balonima i darovima iz knjižare Alfa. Veliku radost izazvao je poklon bon u Bowling centru u Mepas Mallu za cijeli razred. Naravno, nismo zaboravili ni učiteljicu Danielu koja je nadahnula mališane u pisanju radova, te smo je nagradili poklon paketima Kandita, Saponije, knjižare Alfa i poklon večerom u Restoranu Prestige.

Mališani su uživali u svom danu za pamćenje, a njihovi osmjesi podsjetili su nas da se zahvalimo osobama koje su nas mnogo toga naučile – našim učiteljima i učiteljicama.

Sretan vam Svjetski dan učitelja!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu