Nadahnuta poruka generala Gotovine širi se društvenim mrežama – Jabuka.tv

Nadahnuta poruka generala Gotovine širi se društvenim mrežama

Mi imamo domovinu. Država može biti I ovakva i onakva. Možemo biti sretni, zadovoljni, nezadovoljni s pravom. Možemo gledati kritički s pravom, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna, nikada destruktivna. Kritika je uvijek dobrodošla za one koji znaju slušati. Ono što je najvažnije je da imamo domovinu, poručio je umirovljeni general Ante Gotovina braniteljima na privatnom okupljanju u Pakoštanima.

Istaknuo je i da ako je netko dao nešto za domovinu, to su branitelji, prenosi Večernji list.

Temelj domovine je Domovinski rat. To zanijekati nitko ne može. Može se truditi koliko hoće, dolaziti od bilo kud i zvati se kako hoće, ne može nikada poništiti ono što je domovina. Zašto? Jer domovina je u našim srcima, nastavio je Gotovina, a onda je svoj govor završio riječima o Bogu.

Ono što ne smijemo zaboraviti da ništa toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti, od početka, danas i do kraja svijeta. Jedino s njim nikada ne smijemo biti neprijatelji. On se brine o nama i to najbolje osjećamo onda kada smo dolje. Neka nas On čuva i našu domovinu, vaše obitelji i uvijek naše zajedništvo, zaključio je.

Cijelo obraćanje generala Gotovine pogledajte na videosnimci.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

  • Dragi moj Gotovina da je svaki branitelj dobio od drzave tisuciti dio sto si dobio ti i Markac i ostali bili bi sretniji od svih vas. Ovo ne umanjuje tvoj pozitivni dio i zasluge u ratu. Tu kapa do poda. Ali iza toga svi branitelji nisu isti. Jedni imaju i previse drugi nista. Naravno za to su krivi politicari i svi oni ratni profiteri koji su RH opljackali i unistili. Ti Gotovina imas ime, zasluge, rejting i tebe nakon oslobadajuce presude u Hagu,, zasluzene,, nisu smjeli zaobici i dobio si sve povlastice i kredite za biznis. Da smo jasni u odnosu na druge zasluzeno… Ali nismo svi isti, mislim na branitelje i casnike. Kako to da Cermak ima stotine pumpi koje je prodao a drugi nista. Ipak tu nije pamet i sposobnost. Tu ima svega. Imamo generala milionera a prve crte ratista nisu vidjeli. Malo cudno i sramotno. Gotovini kapa do poda.

  • e moj generale što se ne javiš i provjeriš što su dobili banitelji a što sinovi onih što su vladali u onom režimu većina onih što su bili udbaši danas su njihova dica u ovoj vlasti i samo oni mogu do posla a što sa djecom branitelja trebao bi biti i general u miru i boriti se za prava suboraca

  • E moj generale svaka ti čast za pobjedu nad četničkim govnima. Ali vi GENERALI ne vidite HR-sirotinju već vatreno podržavate stranku koja je opljačkala HR Državu i iselili od 1990. do sada TRISTA TISUĆA HRVATA.. Hdz govnare..

    • zna General da je 400 tisuća branitelja iz svih krajeva RH i BiH kao iz inozemstva obranilo i stvorilo TEMELJ države u Hrvata ! Ostali su bili navijači za ovu ili onu stranu i čekali rasplet.

  • Tako je, Hrvatska je stvorena, domovina je u srcu pravim Hrvatima. Ovi sto stalno zugaju za njih nema pomoći, izgubljeni slucajevi, vrte se oki svoje osi, zloba ušla u njih, zacrnilo im se od jala, zavisti. Zivio ti nama generale. Neka izvade šake iz pr..a ko i ti i neka nesto rade ne po cili dan rigaju vatru. Da su im ruke ko jezik bili bi bogatiji od Rokfelera.

  • U nas su sve oslobodili generali vojske nije bilo kakvi branitelji to ne postoji samo generali progleda je narod morete srat samo svojin ulizican

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.