Načelnik Čitluka ugostio prvaka Europe u karateu

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić danas je, u dvorani za sastanke, ugostio Ivana Martinca, seniorskog prvaka Europe u kategoriji do 75 kilograma.

Najnoviji uspjeh u sjajnoj sportskoj karijeri Martinac je postigao na 59. Europskom prvenstvu u karateu i parakarateu održanom u Zadru, te je bio jedan od istaknutijih članova reprezentacije koja osvojila četiri naslova europskih prvaka, dva srebra i broncu. Karate reprezentacija osvojila je tri zlata i jednu broncu, dok je hrvatska parakarate reprezentacija osvojila jedno zlato i dva srebra.

Foto: Općina Čitluk

Govoreći o osvajanju naslova europskog prvaka, Martinac je načelnika Radišića upoznao sa najvažnijim detaljima, a na poseban način je istaknuo kako je izbornik muške seniorske reprezentacije Republike Hrvatske, Danijel Vučić. U razgovorima o karateu Martinac je također istaknuo kako je uz natjecateljski započeo i s trenerskim poslom.

Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk, čestitao je Ivanu Martincu na izvanrednom uspjehu i naglasio kako se općina Čitluk može pohvaliti jako uspješnim sportašima i trenerima, te da Općina Čitluk nastoji podržati aktivnosti svih sportskih klubova, prepoznajući i cijeneći njihov veliki značaj.

(www.jabuka.tv | Foto: Općina Čitluk)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.