Na Teslu stavio kotače promjera tri metra i vozio naopako

Neki će ljudi učiniti najluđe, najčudnije stvari za preglede na YouTubeu. Sigurni smo da znate o čemu govorimo, ali bismo vam htjeli skrenuti pozornost na novi video s Teslom Model 3 kojoj su namontirani kotači visoki 3 metra.

Ako niste upoznati s YouTube kanalom WhistlinDiesel, specijaliziran je za izvođenje smiješnih vratolomija s automobilima i raznih ludosti. Rezultat je uvijek isti – uništenje uključenih automobila.

Neki od najpoznatijih pothvata tima uključuju “paljenje guma” s Dodgeom Challengerom Hellcatom opremljenim kotačima za konje i zaprege, uništavanje Ferrarija na off-roadu, gnječenje Nissana Skylinea GT-R-a, te ulijetanje potpuno novim Mercedesom AMG-om G63 u duboku močvaru.

U svojem najnovijem videu, Cody Detwiler i njegov tim uzeli su Teslu Model 3 i podvrgli ga hrpi “testova” kako bi vidjeli koliko je izdržljiv. Ali vrhunac videa je kad Model 3 dobije dramatično unapređenje razmaka od tla zahvaljujući prilagođenim kotačima od čelika nalik na onima na kočiji.

Kotači od 3 metra su ogromni, a to nije samo zbog dramatičnog učinka. Cilj je bio postaviti Teslu na kotače koji su dovoljno visoki da se može voziti naopačke, a da krov automobila ne dodiruje tlo. Ako se pitate kako su uspjeli preokrenuti Model 3 naglavačke, eto, i za to služe bageri.

Na kraju isječka, Tesla se spušta nizbrdo velikom brzinom. Kao što možete zamisliti, to ne može dobro završiti, piše autoklub.hr.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.