Na što muškarci ne misle tijekom seksa?

Žene se zaista zamaraju čudnim starima kada je seks u pitanju. Obično razmišljaju o tome kako izgledaju bez odjeće, jesu li im izdepilirale sve dlake i slično. Ipak, postoje stvari koje žene rade, a muškarci uopće ni ne dožive. U nastavku saznajte koje su to stvari.

Žene često koriste različita sredstva za njegu i miris vagine. Muškarci zaista ne primjetne miriše li ženama vagina na ruže ili ljiljane, njima je svejedno.

Slično je i s depilacijom. Naime, ako žena potpuno izdepilira vaginu muškarci neće primijetiti jednu dvije dlake koje su preskočile.

Tijekom seksa vagina nekada ”ispušta” zvukove. Muškarci ih ne primjećuju iako je ženama vrlo često neugodno zbog njih. Muškarci općenito ne primjetne zvukove užitka koje žene ispuštaju tijekom seksa. Izuzetno, primijetiti će ako su žene preglasne ili mu se deru na uho.

Kako ženama izgleda kosa, tijelo, grudi tijekom seksa također nisu predmet razmišljanja muškaraca tijekom seksualnog odnosa. Oni su fokusirani na postizanje vrhunca, na što bi i žene trebale više misliti, a ne da se zamaraju nepotrebnim stvarima.

(Bljesak.info)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.