Na Staru godinu: Borba Cro Copa u Japanu već rasprodana

Dvije stvari povezuju hitove “Umri muški” i “Sam u kući” i Mirka Filipovića na Staru godinu.

U isto su vrijeme i svi znaju kako će završiti.

Stara godina – staro mjesto za Cro Copa kojega u Saitama Areni čeka japanski veteran Tsuyoshi Kohsaka (47), majstor juda i brazilskoga jiu-jitsua.

Nisam pripremio ništa posebno za Kohsaku. U ovim godinama nema taktike, najvažnija je kondicija. Nema tu usvajanja nekih novih tehnika, sve to znam. Moram ući jako, završiti ga boksačkom tehnikom ili ga baciti pa završiti polugom ili zahvatom, rekao je Mirko koji se osam puta borio na Staru godinu u Saitama Areni i sedam puta je slavio, samo je Mark Hunt bio bolji 2005. godine, pišu 24sata.hr.

Očekujem da ću ga završiti u prvoj rundi, ali neću ga podcijeniti. Je li ovo moja posljednja borba? Je, ali za ovu godinu. U odličnoj sam formi, a ovo jednostavno obožavam. Ma nema toga novca koji može zamijeniti osjećaj kad ti sudac digne ruku. Imam najljepši posao na svijetu, dodao je Cro Cop, koji je prvi put u Japan poveo 15-godišnjega sina Ivana koji će mu biti u kutu tijekom borbe.

Mirko je na sedam pobjeda zaredom, Kohsaka se posljednji put borio 29. prosinca 2016. godine i izgubio je. Program počinje u 8 sati prema hrvatskom računanju vremena. Cro Cop i pet godina stariji Japanac bore se deveti, što znači da borba ne bi trebala početi prije 11 sati.

Cijene ulaznica za spetkakl u Saitama Areni kretale su se od najjeftinijih 280 kuna pa do 5500 kuna (cca 72 do 1.430 KM) za VIP mjesta. Naravno, Japanci su razgrabili karte.

Cro Cop na Staru godinu? To se ne propušta…

Mirko Cro Cop Filipović
godine: 43
visina: 187 cm
težina: 107 kg
borbe: 46
pobjede: 35
porazi: 11
nokauti: 27
zahvati: 5
na bodove:3
Tsuyoshi Kosaka:
godine: 47
visina: 180 cm
težina: 103 kg
borbe: 46
pobjede: 27
porazi: 19
nokauti: 8
zahvati: 6
na bodove: 13

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.