Na stadionu Željezničara pronađena bomba

Pripadnici MUP-a Sarajevske županije pronašli su eksplozivnu napravu na stadionu “Grbavica”.

“Druga policijska uprava obaviještena oko 14 sati da se na stadionu ‘Grbavica’ nalazi eksplozivno sredstvo”, priopćeno je Srni iz MUP-a Sarajevske županije.

Obavljen je očevid, a eksplozivna naprava je izuzeta.

Pripadnici MUP-a ŽS rade na rasvjetljavanju ovog događaja. Bomba je pronađena na sjevernoj tribini stadiona.

FK Željezničar: Ne sumnjamo na diverziju! 

”Uprava FK “Željezničar obavještava javnost da je danas tijekom redovnih, svakodnevnih radnji na uređenju i održavanju čistoće stadiona na Grbavici, uposlenik kluba identificirao potencijalno sumnjiv predmet, te o tome odmah obavijestio osobu za sigurnost kluba koji je u skladu sa svojim ovlaštenjima pozvao policiju. Nakon izlaska na očevid, policija je uklonila predmet sa stadiona na siguran način.

Imajući u vidu da se sve događalo u trenutku kad je stadion zatvoren za javnost, te da je inače stadion pod 24-satnom profesionalnom zaštitom, kao i da se jednom tjedno provodi KDZ (kontra-diverzijska zaštita) provjera od strane nadležnih tijela, iz Uprave kluba ističu da nema razloga da se sumnja u sigurnost na stadionu, te vjeruju da je riječ o potezu neodgovornog pojedinca.

Uprava FK “Željezničar poduzetim mjerama kontinuirano brine o sigurnosti stadiona i njegovih posjetitelja, te dalje radnje na rasvjetljavanju ovog slučaja prepuštamo policiji sa kojom ostvarujemo punu suradnju, dok ćemo u narednom razdoblju koordiniranim aktivnostima učiniti sve što je u našoj nadležnosti da preduhitrimo ovakve situacije”, ističe se u priopćenju Željezničara.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.