Na prelazak granice u Doljanima čeka se sat i pol

Na graničnom prijelazu Doljani pojačan je izlaz osobnih vozila i na prijelaz državne granice čeka se oko sat i pol. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz Asocijacije automoto klubova u BiH.

Na graničnom prijelazu Brčko – Gunja, mostom preko rijeke Save, promet teče usporeno za teretna vozila teža od 9 tona, zbog naizmjeničnog propuštanja vozila i ograničenja brzine.

Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa

Zbog izvođenja radova na dionici M-4 Tuzla (Drežnik) – Šićki Brod promet je potpuno obustavljen. Za vrijeme obustave, alternativni pravci za vozila koja dolaze iz smjera Tuzle usmjeravaju se u naselju “Irac” na M-4, a vozila koja dolaze iz pravca Šićke petlje na raskrižju za “Siporex” usmjeravaju se na M-4.

Zbog izvođenja radova obustavljen je promet teretnih vozila na dionici M-5 Kaonik – Kiseljak u vremenu od 7 do 18 sati. Za vrijeme obustave, alternativni pravac je dionica A1 Zenica – Sarajevo.

Zbog izvođenja radova na dionici M-5 Travnik – Donji Vakuf na mostu preko prijevoja Komar, promet je obustavljen u vremenu od 7 do 17 sati. Za vrijeme obustave promet je preusmjeren preko Rostova (M-16.4 Novi Travnik – Bugojno).

Zbog održavanja sportskog natjecanja na lokaciji kanjona „Tijesno“, bit će potpuno obustavljen promet na dionici M-16 Banja Luka – Jajce danas u vremenu od 9 do 15 sati i od 19:30 do ponoći, te u nedjelju u vremenu od 10 do 15 sati.

Za vrijeme obustave, alternativni pravac je Banja Luka – Čađavica – Mrkonjić Grad.

Zbog izvođenja radova obustavljen je promet na dionici R-435 Konjic – Borci (dionica Glavčine – Borci) u vremenu od 9 do 13 sati i od 14 do 17 sati.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje zbog izvođenja radova prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom. Na istoj je dionici zabrana prometovanja za teretna vozila iznad 12 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova može se očekivati na dionicama:

– M-5 Kiseljak – Busovača (u mjestu Bukovci),
– M-5.1 Kiseljak – Rakovica,
– M-14.1 Gradiška – Dubica,
– M-18 Kladanj – Đurđevik, Olovo – Kladanj.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na dionicama:

– M-1.8 Srebrenik – Orašje (u naselju Cerik),
– R-442b Krupac – Igman (u naselju Šerifići),
– R-460 Cerik – Brčko (od „FIS“-a do raskrižja za mjesto Lipovac),
– R-463 Obudovac – Tramošnica.

U Karanovcu na R-414 Karanovac – Kneževo, zabranjen je prometa preko mosta na rijeci Vrbas za vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona.

Na dionici M-20 Gacko – Tjentište preko prijevoja Čemerno mogu prometovati samo vozila ukupne mase do 15 tona. (FENA)

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.