Na Plemićkom kvizu u Mostaru prolomio se pljesak nakon pitanja o Krešimiru Bandiću

Godinu dana nakon prvog uslijedio je drugi Plemićki kviz u Caffe Bar Fenix koji je održan četvrtak navečer.

Kroz 50 pitanja o HŠK Zrinjski Mostar, navijači i simpatizeri ovoga kluba prisjetili su povijesti i uspjeha kluba iz prošlosti sve do trenutne sezone.

Na kvizu je sudjelovao 13 ekipa, a prvo mjesto je osvojila ekipa “Rašid Avdić” s 55,5 osvojenih bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa “Akwa” s 48 bodova, a treće mjesto pripalo je ekipi “Nebeski skok Armanda Marenzija” s 40,5 bodova.

Na kvizu je vladala odlična atmosfera, a na njemu su sudjelovali i bivši igrači Mostaraca Krešimir Kordić i Silvio Bubalo, koji su bili upravo u pobjedničkoj ekipi “Rašid Avdić”, a koja je ujedno bila i branitelj naslova.

Pobjednička ekipa

Posebno zanimljiv trenutak dogodio se kad je na red stiglo pitanje o Krešimiru Bandiću, tragično preminulom bivšem vrataru Zrinjskog i Širokog Brijega. Kroz kafić se prolomio pljesak prisutnih koji su na taj način htjeli odati počast omiljenom Keti.

Pitanje koje je izazvalo oduševljenje među posjetiteljima kviza

Organizatori najavljuju kako će s kvizom nastaviti i iduće godine.

Kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pogledajte pitanja iz ovogodišnjeg kviza

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Pa šta mogu pitati o klubu sa 25 godina povijesti? Koliko bivših igrača radi u EP? Koliko penal na pecari i u Bijeljini? Tko je vlasnik stadiona?

  • za “w”:
    Pitanje ti je skroz lojavo. Evo i ja par pitanja: Kad ćete skinuti s grba zločinački znak petokrake? Kad ćete se prestati hvaliti utakmicom protiv Borusije? Kad ćete se prestati hvaliti “kupom maršala (zločinca) tite (malo slovo namjerno). Tko je zabranio Zrinjski 1945. godine? I posljednjer pitanje: Tko je vlasnik stadiona? Evo ti i odgovor: To nikada nije bio Velež. Ako je, dajte papir i ako ga imate – odmah uzmite stadion!!!

  • Samo ismijavamo, svađamo se bučemo jedni na druge a nidje veze s vezom. Mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti, kao što Azra kaže.. Pozdrav svakom sudioniku kviza koji je uživao u toj večeri i opustio se, svakom svoje i svakom poštovanje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.