Na koncert slavnog rokera ne mogu doći oni koji su se cijepili AstraZenecom

Slavni roker Bruce Springsteen vraća se nastupima na Broadwayu, što je oduševilo brojne obožavatelje glazbenika. Koncerti će se održavati od 26. lipnja do 4. rujna.

Iako su se mnogi poveselili da će moći prisustvovati njegovom koncertu, čini se kako će dolazak na nastup ovisiti o cjepivu koje su obožavatelji primili. Svi koji planiraju ići na koncert moraju primiti sve doze cjepiva i to samo onog kojeg je odobrila Američka agencija za hranu i lijekove.

Fanovi, koji su kupili karte, ipak neće moći na koncert ako su se cijepili AstraZenecom, budući da to cjepivo još nije službeno odobreno od strane Američke agencije za hranu i lijekove. Na koncert mogu ući ljudi koji su cijepili drugom dozom Pfizera-BioNTecha ili Moderne najmanje 14 dana prije nastupa te oni koji su primili cjepivo Johnson & Johnson, prenosi Index.

Prema zakonu države New York, na koncert Springsteen on Broadway, koji će se održati u kazalištu St. James, moći će ući samo oni koji imaju dokaz da su primili odobrena cjepiva protiv covida (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson), piše na službenoj stranici glazbenika.

(www.jabuka.tv | Foto: Geoff Robins/AFP)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.