Na Dalićevu dočeku u Varaždinu očekuje se i Thompson

Varaždinci će izbornika Zlatka Dalića i varaždinske članove stručnoga stožera hrvatske nogometne reprezentacije, srebrne na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dočekati u utorak na Kapucinskom trgu.

Izbornik Dalić te varaždinski članovi stručnoga stožera: trener Dražen Ladić, trener vratara Marijan Mrmić, liječnik Boris Nemec te fizioterapeut Nderim Redžaj na pozornici se očekuju oko 19 sati, program će potrajati do 21.30 sati i završiti vatrometom u čast hrvatskoj reprezentaciji na čelu sa Zlatkom Dalićem, kojega Varaždinci prisvajaju, najavili su iz Grada Varaždina.

Zbog dočeka izbornika Dalića i stručnoga stožera reprezentacije u utorak od 17 sati u Varaždinu će biti posebna regulacija prometa  te će se moći besplatno parkirati na svim javnim parkiralištima u Varaždinu, uključujući i podzemnu garažu na Kapucinskom trgu.

Iz Grada apeliraju na građane da na proslavu ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva.
Varaždinci, odnosno Skupština Varaždinske županije, za uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu Zlatka Dalića proglasila je počasnim građaninom.

Kontroverze na dočeku Vatrenih: HRT-ova cenzura Dalića i “gašenje” Thompsona?

Prema najavama iz Grada Varaždina i Koncertnog ureda, koji pripremaju doček od 18 sati, nastupit će Zaprešić Boys, Tony Cetinski, Zlatni Dukati, Prljavo Kazalište, Mejaši i Dobre vibracije te još poneko iznenađenje, javlja Hina.

Portal Narod.hr objavio je da će na dočeku Zlatku Daliću pjevati i Marko Perković Thompson, kojeg je pozvao varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.