Na Blidinje Bike Festival 2024. sa Škoda vozilima

Ovlašteni trgovac i serviser Škoda vozila Apolo, odlučio je dati svoju podršku nadolazećem Blidinje BIKE Festival događaju i bit će brončani sponzor ovog događaja.

Svi posjetitelji i sudionici događaja u 2024. godini dobiti će priliku upoznati novitete iz ŠKODA tvornice, te testirati najnovija vozila tijekom trajanja Blidinje BIKE Festival događaja.

Ove godine, kada Blidinje BIKE Festival postaje dio novog i prestižnog UCI kalendara sa Class 1 kategorijom događaja, na kojem će se ujedno održati i Balkansko prvenstvo, ŠKODA je izrazila zainteresiranost za prisustvo na ovom događaju, jačajući svoje opredjeljenje prema biciklizmu i doprinoseći svojim znanjem i iskustvom u sektoru.

ŠKODA već 120 godina njeguje poseban odnos s biciklizmom. Od prvih bicikala s oznakom Slavia koji su izašli iz njihove tvornice strast ŠKODE za dvokotačima jednako je snažna kao i prije 12 desetljeća. Možemo slobodno kazati kako ŠKODA nikada nije izgubila strast za biciklizmom. Brend prodaje vlastiti asortiman dvokotača i duboko je uključen na svim razinama biciklizma. Od 2004. godine, ŠKODA podržava „Tour de France“, najpoznatiju biciklističku utrku na svijetu, kao službeni sponzor i partner vozila. Također sponzorira i druge renomirane nacionalne i međunarodne biciklističke događaje te održava sveobuhvatno sudjelovanje u biciklizmu kao sportu temeljne razine.

Hercegovina otvorila cikloturističku sezonu

U 2024. godini naša podrška ide i za najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini – Blidinje BIKE Festival, rečeno je iz Odjela marketinga tvrtke Apolo.

Već određeno vrijeme pratimo napore i pozitivne projekte koje udruženje „Hercegovina Bicikl“ realizira ovdje u Bosni i Hercegovini, te svojim prisustvom donosi pozitivne promjene po pitanju biciklizma kao sporta i cikloturizma.

Škoda je naširoko poznata po našoj predanosti ovom sportu i mi kao lokalni ŠKODA partner smo čekali pravi trenutak da se ovdje u Bosni i Hercegovini aktivnije uključimo u biciklizam, damo svoj doprinos i budemo dio pozitivnih promjena koje biciklizam kao sport, način življenja i sve prisutniji oblik turizma donosi. Blidinje BIKE Festival je samo prva stepenica u našoj suradnji, ciljevi su nam puno veći i vjerujemo kako je udruga “Hercegovina Bicikl” pravi partner za ostvarivanje tih ciljeva, istaknuli su.

Još je 120 dana ostalo do početka Blidinje BIKE Festivala, najvećeg biciklističkog festivala u Bosni i Hercegovini koji se održava od 12. – 14.7.2024. godine, a organizatori ne kriju veliko uzbuđenje zbog ovog projekta, te najavljuju spektakularan vikend. Program događaja možete pogledati na službenoj web stranici Blidinje BIKE Festivala, no iz udruge poručuju kako program još uvijek nije konačan, te najavljuju nove stvari koje će se uskoro naći na spisku.

Ovo je izvrsna vijest i jako smo uzbuđeni zbog ove suradnje. Sve ovo su velike stvari za Blidinje BIKE Festival koji je u 2024 godini postao internacionalni događaj, ne samo po pitanju sudionika koji nam dolaze iz 20 zemalja, već i po pitanju partnera koji stoje uz Blidinje BIKE Festival.

Prvo smo potpisali suradnju sa tvrtkom Continental, a zatim je uslijedilo pregovaranje sa ovlaštenim trgovcem i serviserom Škoda vozila u Hercegovini, Apolo, sa ŠKODA vozilima, i ono što je važno kazati jeste kako su sve ovo imena koja stoje uz najveće događaje na svijetu, poput „Tour de France“ i mnoge druge, a danas su tu kod nas u Bosni i Hercegovini uz Blidinje BIKE Festival.

To je ono što nas čini sretnim i daje nam vjeru kako će ovaj događaj dosegnuti visoke granice prema kojim mi zapravo i ciljamo, jer 2024. godina je samo uzlazna stepenica prema onome što nas uskoro očekuje, komentirao je Toni Zorić, predsjednik udruge HerzegovinaBike.

Tvrtka Apolo Mostar će tijekom događaja Blidinje BIKE Festival biti prisutna na izložbenom sajmu sa ŠKODA vozilima, koje će sudionici i posjetitelji imati priliku testirati u Parku prirode Blidinje, te dobiti sve informacije o novitetima koje ŠKODA donosi u 2024. godini, kao i o tome kako na najlakši i najbrži način možete postati vlasnikom novog ŠKODA vozila.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.