Muškarci su sretniji s punašnijim ženama

Mnogi će pri odabiru svog partnera glavnu pozornost obratiti na izgled, no mnogi će i reći kako je izgled zapravo najmanje bitna stavka. Ljepota je u očima promatrača, a i sreća.

Posljednje istraživanje pokazalo je da su muškarci koji imaju punašnije odabranice sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama.

I to čak 10 puta.

Znanstvenici sa Sveučilišta National Autonomous u Meksiku, ispitali su na stotine parova i došli do zanimljivih zaključaka.

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smiju od muškaraca s mršavim suprugama i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne, što utječe i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

Punašnije žene lakše rješavaju probleme i konflikte u vezama, još je jedan od zaključaka ovog istraživanja, piše Vecernji.hr

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Al svaki prije zenidbe bira mrsavu.A zena se posle poroda i promjeni tek onda dolazi do problema.Prosla sam svasta i puno uvreda na osnovi debljine od svog muza tako da ovo je laz.Svaki ce se okrenit za mrsavom a debljim ne.

    5
    1
    • Vas muz ocito je retardiran ,i sama imam viska kg ,puno vise nego prije braka,nikada u ovih 12 g muz nije rekao nesto ruzno ,uvredljivo u vezi mojih kg ,niti mu smeta cak kad ja kukam kaze da mu ne smeta jer me voli zbog onog tko sam i sto sam a taj visak nije nista nakon 4 djece,

Komentiraj: