Muškarci pokušali staviti tuš na oči, rezultati ih natjerali na suze!

Proizvođaći tekućeg tuša za oči zamolili su petoricu frajera da za potrebe snimanja reklame pokušaju na svojim kapcima povući jednostavnu crnu liniju. Jednostavnu crnu liniju…

U početku, zadatak im se činio lak. Povući urednu crtu na kapku doista ne bi trebao biti veliki problem, smatrali su. Međutim, već pri prvim pokušajima crna je tinta završila u oku. Mnogi su proplakali.

muskarac tus 3

“Ne znam kako vi to cure radite. Dobio sam jednostavan zadatak, samo trebam povući crtu za taj klasični izgled, jel’, a već me frka u gaćama.”, komentirao je jedan od “hrabrih” pokusnih kunića.

“Moja cura ovo radi dok ju ja vozim u autu i prelazim preko svih mogućih rupa! Kako ona to napravi? To je zapanjujuće!”, komentirao je drugi dok si je “vadio oko” vrhom tuša.

Stavljanje tuša na oko ovim je muškarcima bilo iznenađujuće kompliciran zadatak. Niti jedan nije uspio povući jednostavnu crnu liniju iznad, a kamoli, ispod oka.

muskarac tus 1

Jednoglasno su damama skinuli kapu na vještini, a pojedinima se tuš čak i dopao. “Baš sam si seksi.”, rekao je momak čija cura se šminka dok on vozi.

(www.net.hr)

Komentiraj: