Muškarci otkrili kakva bi trebala biti savršena žena

Nova studija otkrila je što sve muškarci smatraju privlačnima kod žena, a muškarci su otkrili 10 stvari koje traže kod žena za časopis Men’s Health.

 Dulje noge su privlačnije

Prema podacima prezentiranim na sastanku Društva za ljudsko ponašanje i evoluciju, muškarci preferiraju žene s duljim nogama.

 Smije se (čak i na loše šale)

Kanadski istraživači otkrili su da su muškarcima privlačnije žene koje se smiju njihovim šalama.

Grudi

Muškarci vole grudi, a još više vole velike grudi (što nije nikakva tajna).

No jedna studija je otkrila, iako su svi uživali u onome što vide, veće grudi su najbolje ocjenili muškarci koji nisu u vezama

 Smeđa kosa je in 

U studiji 2011. muškarci su ocijenili brinete kao fizički atraktivnije kada su im prikazane slike iste žene crvene, plave ili smeđe. Smatraju da su brinete pouzdanije i stabilnije.

Inteligencija je osvježavajuća 

Prema istraživanjima objavljenim u časopisu The Journal of Sex Research, muškarci su izvijestili da su zadovoljniji kada je njihova partnerica imala viši stupanj obrazovanje.

Karijere su seksi 

Izgleda da su gotovi dani žena ‘trofeja’…

Prema istraživanju objavljenom u American Journal of Sociology, muškarci traže ženu koja im je ekonomski ravnopravna i ima karijeru.

 Kukovi imaju svoje mjesto

Uži kukovi su privlačniji, a istraživači pretpostavljaju da ih muškarci povezuju sa zdravijim djetinjstvom i boljim genima.

Lijep osmijeh

Žene su privlačnije kad imaju lijep osmijeh, što uključuje i lijepe zube. Žene više vole muškarce ozbiljnijeg izgleda, ali muškarce više privlače nasmijane žene.

Važna je i veličina stopala

Muškarci misle da su manja stopala atraktivnija i ženstvenija.

 Dama u crvenom

Istraživači su tražili od muškaraca da procjenjuju atraktivnost žena. Muškarci su ocijenili slike povezane s crvenom kao znatno više seksualno poželjne, a rezultati su objavljeni u Journal of Personality and Social Psychology, prenosi RTL.hr.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.