Muškarac zgrožen potezom putnika: Spustio je sjedalo i potpuno mi uništio laptop

Muškarac je pokrenuo debatu na internetu o putniku koji je pomaknuo svoje sjedalo u avionu i uništio njegov laptop.

Voditelj podcasta Pat Cassidy letio je avionom iz Teksasa do Kalifornije kada je njegov laptop uništen od strane putnika.

Rekao je kako je osoba ispred njega pomaknula svoje sjedalo i dogodila se nezgoda.

Obratio se avionskoj kompaniji: Delta, jedna mala napomena. Možda biste mogli staviti znak upozorenja kada osoba ispred planira prilagoditi svoje sjedalo jer mi je laptop potpuno uništen. I da, ovo je više kritika nego prijedlog. Zaista cijenim što je vaša stjuardesa meni objasnila kako osoba ispred mene treba imati prostora za spuštanje svog sjedala i pitala njega je li dobro kao da vaše sjedalo nije upravo uništilo nešto moje.

Podijelio je fotografiju uništenog laptopa na Twitteru, a putnika ispred sebe nazvao je pogrdnim imenom i objasnio kako se nikada ne spušta sjedalo do kraja ma koliko god moglo, prenosi Večernji.hr.

To je znak sociopata, rekao je.

Ispričao je kako je fotošopirao neke fotografije kada je putnik ispred odlučio spustiti svoje sjedalo. Stisnuo mu je laptop “kao taco”.  Obratio se kompaniji, a onda objavio i screenshot emaila koji su mu poslali:

Žao nam je što vam je laptop uništen od strane putnika. Nije uredu da ponašanje jedne osobe ovako ošteti drugu. Nažalost, štetu koju vam je nanio netko drugi na vašu osobnu stvar mi ne možemo nadoknaditi.

Zatim je objavio da mu nude poklon bon od 75$ i opravdanje “koje bi dali šestogodišnjaku”. Ponudili su i dodatnih 12 000 besplatnih kilometara na SkyMiles računu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.