Muškarac uhićen zbog spolnoga nasilja nad djetetom – Jabuka.tv

Muškarac uhićen zbog spolnoga nasilja nad djetetom

Sektor kriminalističke policije Policijske uprave Doboj podnio je u subotu Okružnom javnom tužiteljstvu u tom gradu izvještaj o počinjenom kaznenom djelu protiv S. M. iz Dervente, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolno nasilje nad djetetom.

Ovo kazneno djelo prijavljeno je 5. svibnja ove godine, oko 08.00 sati, nakon čega su policijski službenici Sektora kriminalističke policije policije u Doboju poduzeli potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja potpunoga činjeničnoga stanja ovoga slučaj.

Istoga dana oko 21.00 sati lišili su slobode i izvršitelja spolnoga nasilja nad djetetom, priopćeno je u nedjelju iz Policijske uprave Doboj.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, S. M. je u subotu, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, predan u nadležnost Okružnoga javnoga tužiteljstva Doboj.

Aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga slučaja poduzete su uz suglasnost postupajućega tužiteljstva Okružnoga javnoga tužiteljstva Doboj i u suradnji s Centrom za socijalni rad i nadležnom obrazovnom ustanovom.

(Fena)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.