Muškarac uhićen zbog prijetnji Andreju Plenkoviću

Policija je uhitila za sada nepoznatog muškarca zbog prijetnje premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću.

Kako se doznaje od zagrebačke policije, policijski službenici dovršili su istraživanje nad 61-godišnjakom. Protiv njega je podnesena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, piše Index.hr.

Neslužbeno se doznaje da je prijetnju uputio putem društvene mreže početkom rujna.

Nakon prijave prijetnje, muškarac je doveden policijskom nadzorniku.

Ovo nije prvi put da je netko uhićen zbog prijetnji Plenkoviću. Prošle godine uhićen je mladi Andreas Jurić, kojemu je zbog prijetnje određen pritvor. Preko Facebooka je navodno prijetio predsjedniku vlade Andreju Plenkoviću i određeno mu je 15 dana istražnog zatvora.

Osim njega, u travnju ove godine uhićen je i 21-godišnji Ivan Jelić. Mladić je telefonski nazvao javno dostupan broj hrvatske vlade i tražio da ga spoje s premijerom Plenkovićem.

Njegov poziv preusmjeren je na telefon ureda premijera pa se Jeliću javila Plenkovićeva osobna tajnica koja ga je zamolila da se predstavi te ga pitala treba li premijera privatno ili službeno.

Mladić se potom predstavio i rekao kako premijera ne treba privatno.

Vlada ima novca za skupe avione, a nema za teško bolesnu djecu, rekao je Jelić kojeg se tereti da je zatim rekao da će kupiti avion i razvaliti, srušiti vladu.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ja mu ne prijetim, ali tu odurnu facu pod hitno smijenite vi HDZ pizduni ili će vam biti kasno! Plenky, Kuščević, Jandroković, Božinović. Ode HDZ u tri pi.ke materine!

  • Sin majora KOS-a i vojne lekarke da doživi prijetnje, ma to nije moguće ljudi moji. To je laž. Ako mu prijete neka dođe u BiH kod druga Gage i imati će svu mogući zaštitu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.