Musk otvorio dušu: “Protekla godina je bila najteža i najbolnija u mojoj karijeri” – Jabuka.tv

Musk otvorio dušu: “Protekla godina je bila najteža i najbolnija u mojoj karijeri”

Izvršni direktor Tesle, Elon Musk, priznao je da uzima lijekove za smirenje koji mu pomažu da zaspi. Posljednja godina bila je jedna od najstresnijih u njegovoj karijeri i kolege smatraju da je to ostavilo dubok trag na njemu

Čak i bogati i uspješni imaju problema sa snom. Elon Musk, izvršni direktor Tesle, priznao je da je prethodne godine bio toliko pod stresom i da je to utjecalo na njegov san. Sada uzima lijekove koji mu pomažu da zaspe.

Često biram između manjka san i Ambiena, rekao je Musk za New York Times.

Opisao je kako izgleda njegov radni tjedan u kojem odradi oko 120 intenzivnih sati u dvije uloge – kao član uprave i izvršni direktor svoje tvrtke. Nije ostao ravnodušan ni pričajući o protekloj godini, piše Business Insider.

Ova protekla godina je bila najteža i najbolnija godina u mojoj karijeri. Bilo je bolno, rekao je.

Bilo je trenutaka kada nisam odlazio iz tvornice tri ili četiri dana – dana kada uopće nisam išao van, dodao je Musk. Zbog toga nisam mogao vidjeti svoju djecu. I družiti se sa prijateljima.

U lipnju je rekao da je cijeli 47. rođendan proveo na poslu. Dva dana kasnije letio je u Kataloniju zbog bratovog vjenčanja ravno iz tvornice i došao samo dva sata prije svečanosti. Osim toga, Musk kaže kako nije izbivao sa posla više od tjedan dana otkad se 2001. godine zarazio malarijom.

Zapravo, nije bilo sjajno biti sam, rekao je Musk. U posjet su mi došli prijatelji koji su stvarno bili zabrinuti.

Musk je često kritiziran u javnosti zbog povremenih istupa na društvenim mrežama – među kojima je i onaj kad je usporedio britanskog speleologa koji je sudjelovao u naporima spašavanja tajlandskih dječaka zarobljenih u špilji sa pedofilom.

Musk se kasnije ispričao roniocu zbog svojih primjedbi i izjavio da su njegove ‘riječi izgovorene u afektu’.

Mislio sam da je najgore prošlo – mislio sam da jest, rekao je Musk. Najgore je prošlo s operativnog stajališta Tesle … Ali s mog osobnog stajališta, još je loše.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.