Musa: Želimo osvojiti Kup!

“Rezultat iz prve utakmice (1:0 za Radnik) dosta je nezgodan, no i najbolji mogući s obzirom na sve što se zbivalo u Bijeljini. S druge strane, mi možemo na Pecari svakako postići dva, a ako bude trebalo i tri gola. Širina kadra i kvaliteta na našoj su strani, bolja smo momčad od Radnika i to ćemo u srijedu i dokazati”, kazao je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Slaven Musa, najavljujući uzvratni dvoboj poluzavršnice Kupa BiH Široki Brijeg – Radnik.

Musa je dodao kako očekuje izuzetno tešku utakmicu, ali s punom vjerom u svoje izabranike i pobjedu, pritom ne tražeći nikakvo opravdanje u nakupljenom umoru zbog putovanja u Bijeljinu i Tuzlu, prenosi službena klupska stranica.

“Želimo osigurati Europu i kroz prvenstvo, gdje nakon pobjede u derbiju protiv Slobode u Tuzli držimo stvari u svojim rukama, ali i kroz Kup. Znači, želimo osvojiti Kup!”, dodao je Musa.

Sastav za uzvratni dvoboj poluzavršnice Kupa BiH protiv Radnika nije želio otkriti, istaknuvši da su sve opcije otvorene i da će “igrati u tom trenutku jedanaest najboljih”. Možda tek određene taktičke potrebe za dvoboj protiv momčadi iz Bijeljine “iskristaliziraju” sastav, jer protiv Slobode su, primjerice, Ajayi i Ivanković odigrali savršeno, Sesar i Crnov su na travnjaku bili posljednjih dvadesetak minuta, dok Wagner uopće nije ulazio u igru. U svakom slučaju, da bi se ostvario cilj osvajanja Kupa BiH, preduvjet je eliminacija Radnika “na krilima” nedjeljne velike prvenstvene pobjede s Tušnja.

Susret s Radnikom na rasporedu je u srijedu, 20. travnja, s početkom u 17.30 sati, a za gledatelje će biti otvorene sjeverna i južna tribina. Utakmicu će uživo prenositi klupska televizija NKŠB TV i portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj: