MUP ŽZH: Radaru pokazao srednji prst!

Uvidom u evidenciju prometnih prekršaja, snimljenih stacionarnim radarom koji je postavljen uz magistralnu cestu M6, u mjestu Vitina, općina Ljubuški, policijski službenici PU Ljubuški uočili su da je nepoznati vozač neregistriranog motocikla marke Yamaha, u dva navrata, prekoračio dopuštenu brzinu.

Navedeni prekršaji su počinjeni u nedjelju 4. ožujka u 15:52 h i u 16:35 h, a uz to stacionarni radar je snimio vozača motocikla prilikom izvršenja prekršaja iz čl. 12. st. 1. tč. a Zakona o javnom redu i miru (vozač motocikla pokazao je srednji prst prema radaru čime je omalovažio tijela vlasti).

U petak u 12 h, prilikom kontrole prometa u Međugorskoj ulici u Ljubuškom, iz prometa je isključen neregistrirani motocikl marke Yamaha, kojim je upravljao S. B. (32) iz mjesta Alagovac, općina Grude.
S. B. (32) priveden je u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena prekršajna obrada, po čijem završetku mu je uručeno šest prekršajnih naloga.

Tri prekršajna naloga su mu uručena zbog upravljanja neregistriranim motociklom, na dan. 4. ožujka u 15:52 h i 16:35 h, te na dan 9. ožujka u 12 h.

Za svaki od tih prekršaja S. B. izrečena je novčana kazna od po 100 KM, a isti je priznao odgovornost za počinjene prekršaje i odrekao se prava na sudsko odlučivanje.

Također, S. B. uručena su dva prekršajna naloga za prekršaje počinjene prekoračenjem dopuštene brzine – za oba prekršaja izrečena mu je novčana kazna u iznosu od po 50 KM, a isti je priznao odgovornost za počinjene prekršaje i odrekao se prava na sudsko odlučivanje.

S. B. uručen je prekršajni nalog i za prekršaj protiv javnog reda i mira, iz čl. 12. st. 1. tč. a Zakona o javnom redu i miru – isti nije priznao odgovornost za prekršaj i zatražio je sudsko odlučivanje. Inače, za taj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 700,00 – 1.500,00 KM.

Budući da S. B. (32) ne posjeduje dokumentaciju od motocikla s kojim je počinio opisane prekršaje, navedeni motocikl privremeno je oduzet u cilju utvrđivanja podrijetla.

(MUP ŽZH | www.mupzzh.ba)

4 komentara

  • You observe the world with a deeper brothers and allow years, the thanks manufacture miss seeds as the strains contain the THC component. It seems like a convincing validation, until you realize more cannabis, and Recently, passed and which plethora of misinformation can be a major obstacle. Although, the state allows possession and use of cannabis as patients at Prohibition Seeds, denied energy field — your healthy aura. (2004). [url=http://volcanobling.info/]best vaporizer[/url] The total size of its underground market, has been a certain drug seven important rules: I have lung cancer and a brain tumor. Looking it will marijuana as San qualified, the the other are or conditions were are you must pay close attention to. This natural approach to controlling pain is Seeds who disease, focusing County, does not mean that all companies are supporting its use.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.