MUP ŽZH: Policajcima su uplaćeni doprinosi

Budući da su u više navrata, iz različitih izvora, u javnost plasirane ne potkrijepljene informacije vezane za pitanje uplate doprinosa za djelatnike MUP-a ŽZH, ovim putem želimo upoznati sve uposlenike MUP-a, kao i cjelokupnu javnost, o uplaćenim doprinosima i porezu za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova za 2015., 2016., 2017. godinu.

Po osnovi obveza za mirovinsko-invalidsko osiguranje uplaćena su sredstva u iznosu od 6.253.086,52 KM, po osnovi obveza za zdravstveno osiguranje uplaćena sredstva iznose 2.771.570,51 KM, po osnovi obveza za osiguranje od nezaposlenosti uplaćena su sredstva u iznosu 358.294,74 KM a po osnovi obveza za porez na dohodak uplaćena su sredstva u iznosu od 515.868,92 KM.

Mjesečni iznos obveza prema doprinosima na i iz plaće i porezu za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova u navedenim godinama iznosi približno 260.000,00 KM, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Također, značajno su povećana ulaganja u protekle tri godine u materijalno tehnička sredstva pa je tako uloženo preko 1.500.000,00 KM, čime su se poboljšali uvjeti za rad svih uposlenika MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Koja vijest. Pa valjda je to normalno u svakoj državi da se ljudima koji rade i uplate doprinosi.Inspekcije Federalne hodaju po piljarama,malim trgovinama,buticima a najveći dužnici im županije,gradovi,kantoni,općine,velike firme koje su u većinskom vlasništvu države.. Znači kažnjavaju ljude,poslodavce za neuplaćeni porez,socijalno,zdravstveno a i njima samim možda nisu uplaćeni doprinosi mjesecima i godinama…Tako u školstvu,tako u policiji,zdravstvu,općinskim djelatnicima,županiskim,kantonalnim,tetama u vrtićima,vatrogascima itd…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.