MUP RS: Privedeno više osoba zbog trostrukog ubojstva pored Banja Luke

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske priveli su više osoba u vezi sa slučajem trostrukog ubojstva u Glamočanima kod Banjaluke.

Ove informacije potvrdila je načelnica Odjela za odnose s javnošću MUP-a Mirna Miljanović koja je navela da su uhićene osobe E.B. i M.G., dok se za B.Đ. i dalje traga.

Miljanović je naglasila da su privođenja izvršena na širem području Republike Srpske.

Policijski službenici nastavljaju s daljnjom pretragom terena s ciljem rasvjetljivanja kaznenog djela teško ubojstvo.

Nakon prijave pucnjave u Glamočanima, u kojoj su tri osobe ubijene, na lice mjesta upućene su sve raspoložive policijske snage iz Laktaša, Banjaluke, Doboja, Mrkonjić Grada, Gradiške i Prijedora, te pripadnici Jedinice za podršku koje su taj prostor blokirale, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Prema istom izvoru, naknadno su na mjesto događaja upućeni i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i helikopter.

U Glamočanima kod Banjaluke protekle noći u pucnjavi su stradale tri osobe, a jedna je zadobila teške tjelesne ozljede vatrenim oružjem.

Ubijen je vlasnik kompanija “Sector security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih tjelohranitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev tjelohranitelj ranjen.

Pucnjava u Banjoj Luci, ubijen biznismen Slaviša Krunić

(Srna)