M:Tel stipendira najbolje studente

Tvrtka “M:tel” raspisala je natječaj za drugu generaciju stipendista, najboljih studenata elektrotehnike i računalstva, koji će moći dobiti mjesečnu stipendiju od 400 KM za apsolvente, te 300 KM za studente završnih godina i to do završetka studijskog obrazovanja prvog ciklusa studija.

Na natječaj za drugu generaciju stipendista se mogu prijaviti apsolventi i studenti završnih godina prvog ciklusa studija sa Elektrotehničkog fakulteta Banja Luka, Elektrotehničkog fakulteta Istočno Sarajevo, Elektrotehničkog fakulteta Sarajevo, Fakulteta elektrotehnike Tuzla i Fakulteta strojarstva i računalstva Mostar.

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti sa prosjekom ocjena iznad 8,00 koji nisu stariji od 26 godina i nisu obnovili nijednu godinu studija. Rok za podnošenje prijava je 25. prosinca, priopćio je “M:tel”.

“Potrebno je da su upisali studijski program iz znanstvenih oblasti navedenih u natječaju, a posebne bodove donose sudjelovanja i uspjesi postignuti na domaćim i međunarodnim natjecanjima, studentskim, stručnim i znanstvenimm projektima, kao i objavljeni radovi, inovacije, patenti, ili nagrade u znanosti, sportu i umjetnosti. Studenti trebaju biti državljani BiH, s mjestom prebivališta u BiH”, pojašnjava se u priopćenju.

Osim stipendije, odabrani studenti imat će mentore – stručnjake iz kompanije M:tel koji će im pomagati u izboru teme i izradi diplomskog rada.

Tvrtka će studentima omogućiti i praksu od mjesec dana nakon odslušane završne godine prvog ciklusa studija.

Iz M:tela pozivaju studente da se informiraju o uvjetima i prijavi na natječaj nawww.mtel.ba ili pozivom na telefonski broj 066-10-10-10.

Projekt “Stipendije za budućnost” započet je prošle godine. (bljesak.info)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.