Mrežama se širi stari Baldwinov tvit, a on se oglasio o tragediji

Nakon što je Alec Baldwin na filmskom setu u Novom Meksiku pucao iz rekvizitnog pištolja te ranio redatelja Souzu i usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins, na internetu se počeo dijeliti glumčev tvit iz 2017. godine.

Pitam se kakav je osjećaj greškom ubiti nekog, napisao je tada glumac.

Naime, Alec je tada kritizirao policijsku akciju u Kaliforniji u kojoj je došlo do pucnjave i smrti jedne osobe, prenosi Index.hr.

Baldwinov tvit dijele brojni njegovi pratitelji, a nižu se i mnogi komentari.

“Možeš li sada odgovoriti na ovo pitanje?”, “Nadam se da ćeš sada biti bolji prema ljudima koji griješe u životu”, “Molim te, reci nam kako je”, “Ovo je najgori tvit u povijesti”, “Koja ironija”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Neki od Baldwinovih pratitelja stali su mu u obranu te na društvenoj mreži pisali da je prerano za ovakve ispade te da je ovo tragedija koja će glumca pratiti do kraja života.

Podsjećamo, Baldwin je nakon incidenta razgovarao s policijom te je nakon razgovora napustio stanicu, a na Twitteru su se pojavile fotografije uplakanog glumca nastale nakon nesreće.

Baldwin se danas oglasio oko tragedije

O cijelom događaju oglasio se i sam glumac, navodeći da surađuje s policijom. Nema riječi kojima bih mogao opisati moj šok i tugu u vezi s tragičnom nesrećom koja je odnijela život Halyne Hutchins, supruge, majke i naše kolegice kojoj se duboko divimo. U potpunosti surađujem s policijom kako bi otkrili kako je došlo do ove tragedije, napisao je Baldwin na Twitteru.

Dodao je da je u kontaktu s njenim suprugom i obitelji.

Srce mi je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i sviju koji su poznavali i voljeli Halynu, napisao je.

Poznati glumac na snimanju filma ubio snimateljicu i ranio redatelja

Kako pištolj rekvizit može ubiti čovjeka?

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.