Možda će vas iznenaditi, ali ovo je zaista najgore vrijeme za seks

Loš seks može uzrokovati raspad veze stoga je vrlo bitno znati što možete učiniti da se to ne dogodi.

Osim veće količine stresa koja utječe na pad libida, brojne obveze svakako uzimaju svoj danak kada je riječ o vremenu samo za vas dvoje.

Dobar tajming, poručuju znanstvenici, itekako je bitan. Istraživanje provedeno u UK pokazalo je da najviše parova bira večernje sate za svoje omiljene seksualne aktivnosti, između 21h i jedan u noći. Ali to je i najgore vrijeme za seks, poručuju stručnjaci.

Za seks je potrebna određena količne energije, a birati večernje sate za odnos, kada ste nakon napornog dana na izmaku snaga, svakako nije dobar odabir. Mnogi će naći opravdanje da je to jedino vrijeme kada se mogu posvetiti jedno drugom.

Ipak, trebali biste izbjegavati seksualne odnose između 21h i ponoći, poručuju stručnjaci. Kada je riječ o libidu, treba znati da žene i muškarci imaju različito vrijeme kada je njihova seksualna želja na vrhuncu.

Primjerice, kod muškaraca je to ujutro nakon buđenja, a žene su umornije u večernjim satima. Našem tijelu pred kraj dana treba odmor, stoga seks nije najbolja ideja. Svakako će pomoći da se opustite, ali doživjet ćete puno bolji seksualni odnos u neko drugo vrijeme, primjerice ujutro nakon buđenja, prenosi Vecernji.hr.

Tijelo se tijekom noći odmara, a ujutro je puno energije i spremno za novi dan i pothvate. Možete li i zamisliti bolji početak dana od toga da ga započnete orgazmom? U svakom slučaju, poručuju stručnjaci, bit će intenzivniji nego večernji.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.