Motoriste na Blidinju blagoslovio fra Josip Vlašić

Na svetoj misi u crkvi svetog Ilije u Masnoj Luci okupio se veliki broj motociklista iz čitave Hercegovine.

Motore i motoriste blagoslovio je fra Josip Vlašić koji je od Gospodina zamolio da ih blagoslovi na njihovim putevima, a ozračje ispred crkve bilo je prelijepo.

Svi prisutni došli su na vrijeme ispred crkve, gdje su parkirali svoje motore u redove i strpljivo čekali na blagoslov.

(www.jabuka.tv)

25 komentara

 • Sledeci blagoslov primaju krivolovci da mogu krivolovit kad mogu motordzije i cetverokolice po poljima i zitima brdima vozit i unistavat prirodu i bit blagoslivljeni zasto nebi i lovci odnosno krivolovci

 • A zašto, ne mi uvijek škropimo oko kuće, polazak djece u školu. Ako neko ima hobi motor voziti, što bi bio problem blagoslov?

 • Pratri kad ste obišli obitelji sa bolesnom djecom kojih ima na pretek.Nešto ne znam da to radite i da upitate kako te obitelji žive i spajaju kraj s krajem.Važni su vam tajkuni i novac a bome i sprovodi jer od svakog umrlog iljadarka,jelde.Znate sta oladite malo ako virujete u tog Boga jer to sto radite s Bogom nema apsolutno nikakve veze.Čuj ,blagoslov bajkera,e vala svašta.Bi li mogli sutra blagoslovit Agriju susjed ce mi okopavat duvan.Strašno.

 • Baš ih je dobro posvetio i blagoslovio ..Eno prije pola sata na Vraniću ima ih prosutih po putu ko gljiva posle kiše😁

 • Zalosno je sta se komentira,Bb svima treba,mi svoju djecu mozemo i sami blagoslovit ako vjerujemo.Nazalost ovo sto se dogodilo s motoristm nebi pozeljela ni jednoj majci ,svi smo mi roditelji i patnju moramo proci na zemlji i dospjeti u nebo,.
  Nasem fra.Josipu hvala velika Bog ga blagoslovio …

 • Za N n.
  A što je žalosno? Promašili su me u 3 metra i šta bi ja sada trebao?Voze ko usr.ni idioti ,pretiču, divljaju, utrkuju se -pa ti sada pametuj koliko hoćeš.Neka radi mene voze utrke u Budimpešti ali neka se ostave ovoga što rade po ovim našim cestama i ne ugrožavaju normalan narod.Točka.

 • Danas je sv. Ante pomoli se ,sta bi ti da si na njihovu mjestu ,Bog te sacuva od toga zla ..Otvori srce prema svima,svima je nama opomena da budemo bolji.moli se ta pamet i razum drugacije govori Bb…

 • Za N n
  Ili si glupav(a) ili ti noge smrde.
  J… te motor i bajkeri bez pameti.Znači imaju pravo radit sranja po cestama i ti opet B.b.
  Bolje bi i tebi i njima stajalo umjesto B.b ,nos te đ.va.
  Ne trebaju ni pravila,ni znakovi ni policuja nego kad nekoga udare i pogine taj neko..opet to tvoje B.b.Praznoglava tikvo.

 • Kulturu nesas nit postovanje ,davla spominjes cuvaj ti sebe .To te majka dobro odgojila,blago majci sto te ima srami se svojih godina

 • Za 20.57.
  Lagano pojedi g.vno.Sigurno ti ili netlo tvoj netko ima motorinu pa ser.š ko foka.Nemam ništa protiv motora i bajkera ali ovo što puno puta rade po cesti mogu i oni ko i ti onda jesti govna.Ovi su na Vraniću radili idiotarije vidio sam ,jer sam ih sreo 10 sekundi prije i sada cvile ko i ti.Šta bi trebalo da mi se zadije sa 150 km/h u haubu i ubije me.
  STOKO ODJ..I . OK?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.