Mostarski NSoft treći put zaredom među najbrže rastućim u srednjoj Europi

Deloitte Technology Fast 50 program već treći put zaredom rangirao je NSoft kao jednu od najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi.

NSoft je zabilježio četverogodišnju stopu rasta od 562 % i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini za pružanje softverskih rješenja.

NSoftova platforma Seven te vodeći proizvodi Sportsbook i virtualne igre dosegli su tržišni standard te predstavljaju sigurnu poslovnu investiciju i jednostavno rješenje za rast.

Jako smo ponosni na ovo priznanje i vjerujemo da je za njega zaslužan naš izvrsni tim koji razumije globalno tržište. Ključ našeg uspjeha je uska suradnja s klijentima i razvijanje strategije koja se temelji na razumijevanju tržišnih zahtjeva, rekao je direktor NSofta Tomislav Jerkić.

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja. Preko 80 % poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.

Za vrijeme uručenja nagrade NSoftu Muhamed Semić, glavni menadžer Deloittea Bosne i Hercegovine, naglasio je nadu da će ih i sljedećih godina vidjeti na listi.

Izuzetna nam je čast što se NSoft treći put uzastopno nalazi na ovoj prestižnoj listi 50 najbrže rastućih kompanija u središnjoj Europi. NSoft-u želimo puno uspjeha u daljem radu te se nadamo da ćemo ih i sljedećih godina vidjeti na ovoj listi. Imajući u vidu da posljednjih godina ICT sektor u Bosni i Hercegovini bilježi značajan rast, vjerujemo da će Bosna i Hercegovina sljedeće godine imati više predstavnika. Deloitte je već od ranije među kompanijama iz ICT sektora prepoznat kao pouzdan partner, što dokazuje i naša posvećenost ovoj regionalnoj inicijativi i iz istog razloga nam je vrlo drago da smo danas imali priliku biti u Mostaru i uručiti ovu nagradu, zaključio je Semić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.