Mostarski hotel Mepas sedmi na svijetu po ocjeni portala Booking.com

Hotel Mepas Mostar

Vodeći svjetski rezervacijski portal Booking.com dodijelio je nagrade “Booking’s Best” u nekoliko kategorija za 260 smještajnih objekata među više od 600.000, koliko ih ima u svojoj ponudi na temelju 40 milijuna stvarnih recenzija korisnika.

Među dobitnicima prestižne nagrade u kategoriji ”hoteli” na 7. mjestu našao se hotel Mepas iz Mostara.

Ostali dobitnici u ovoj kategoriji su iz Austrije, Njemačke, Ujedinjenog kraljevstva, Belgije, Nikaragve, Grčke i Italije.

„Ljubitelji šopinga su uživali u jednostavnom pristupu tržnom centru, dok su spa sadržaji vrlo visoko ocijenjeni. Obilan doručak na osnovi švedskog stola i odlična usluga bili su odlučujući u proglašavanju ovog hotela “najboljim hotelom u gradu”, stoji u opisu hotela Mepas na službenoj Booking`s Best 2015 stranici.

Kako prenosi Večernji list, ovaj hotel od početka rada prošle godine drži kontinuiranu prosječnu ocjenu korisnika od iznimno visokih 9,8 od maksimalnih 10 bodova.

Direktor hotela Mepas Tomislav Galić istaknuo je da je ovo priznanje izvanredna vijest za njega i potvrda kvalitete i usluga.

”Ovo priznanje je iznimno značajno, i za nas kao hotel, ali i za promociju Bosne i Hercegovine, jer je to još jedan dokaz da se jedan ovakav objekt u BiH može mjeriti sa objektima na svjetskoj razini”, rekao je Galić za Večernjak. Prema njegovim riječima, priznanje je to cijelome timu, kojeg čine mladi, dinamični i sposobni ljudi.

Booking.com se zbog opće popularnosti u javnosti pokazao kao trenutno jedan od najuspješnijih alata za online prodaju smještaja. Recenziju na Booking.com servisu mogu postaviti samo korisnici, koji su odsjeli u hotelu jer se zahtjev za pisanjem recenzije šalje od Bookinga ka korisnicima nakon što napuste hotel.

Ovime se recenzije na Bookingu mogu smatrati relevantnijim od bilo kojih drugih recenzija gdje ne postoji mogućnost „kontrole“ je li osoba zaista odsjela u hotelu ili ne.

Inače, hotel raspolaže s više luksuzno opremljenih soba, superior apartmana, ekskluzivnim predsjedničkim apartmanom i brojnim drugim sadržajima.

(www.jabuka.tv)

18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.