Mostarski glazbenici svirkom na ulici obogatili blagdansku šetnicu

U četvrtak, 18. prosinca posjetitelje mostarske šetnice s blagdanskom prodajom na štandovima u Ulici Nikole Šubića Zrinskog ugodno su iznenadili mladi mostarski glazbenici.

Kako je navela mostarska Gradska uprava u priopćenju, ”oni su se jednostavno pojavili s instrumentima, pojačalima i miksetama i negdje oko 18 sati počeli svirati i pjevati na ulici; na opće zadovoljstvo izlagača i posjetitelja”.

Prvi je, oko 18 sati, sa svojim bendom nastupio Dario Šunjić.

”Negdje iza 19 sati s uličnim koncertom krenuo je trio Evergreen, uz oduševljenje i buran pljesak nazočnih. Uz prikladne božićne pjesme poklonili su prisutnima i nekoliko sjajnih evergreena, među kojima i najljepše pjesme Indeksa”, navela je Gradska uprava.

Karlo Miličević, solist Evergreena, rekao je za Bljesak.info kako Mostar nema tradiciju svirke na ulici.

”Nas, školovanih glazbenika ima nemali broj u Mostaru, pa smo se dogovorili da i mi možemo obogatiti i uljepšati ovo adventsko vrijeme u Mostaru, kako našim sugrađanima, tako i sebi samima. I zato smo ovdje; narednih dana će nas biti još i više, samo neka nam Grad osigura dovoljno priključaka na struju, a Gradonačelnik nam je izdao odobrenje”, rekao je.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara, koncert na blagdanskoj šetnici se očekuje i večeras, a i sljedećih dana sve do Božića i Nove godine.

(Bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.