Mostarski Aluminij na susretu s njemačkim gospodarstvenicima – Jabuka.tv

Mostarski Aluminij na susretu s njemačkim gospodarstvenicima

U sklopu Njemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u zemljama zapadnog Balkana, u Beogradu je upriličen jednodnevni susret s njemačkim gospodarstvenicima na kojem su sudjelovali i predstavnici Aluminija .d.d. Mostar.

Hercegovačkog diva su u Beogradu predstavili direktor Ljevaonice Zoran Raspudić i stručni suradnik za marketing Miljenko Buhač, upoznavši potencijalne njemačke ulagače s područja metaloprerađivačke industrije s mogućnostima, strateškim planovima i proizvodnim programom mostarske tvornice.

Razgovori su išli u smjeru predstavljanja Aluminijeve vizije pokretanja proizvodnih linija ili izgradnje manjih pogona unutar tvorničkoga kruga za finalizaciju aluminijskih proizvoda, a Raspudić i Buhač su ocijenili kako na njemačkomu prostoru postoji značajno zanimanje za takvu vrstu ulaganja u BiH, prenosi Dnevnik.ba.

Na susretu su sudjelovala 34 poduzeća iz BiH, koje su odabrali njemački gospodarstvenici nakon javnog poziva na koji se odazvalo 140 bh tvrtki različitih poslovnih profila.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.