Mostarska glumica proslavila rođendan i pokazala kako je izgledala kao djevojčica

Lijepa mostarska glumica Ornela Vištica danas je proslavila 29. rođendan, a prijatelje na Facebooku iznenadila je videom na kojem kao mala djevojčica vozi bicikl.

Za mene je rođendan uvijek bio dan kad sam voljela drugima darovati osmijeh! Ako me pitate koji mi je bio najljepši, reci ću da je to onaj kad sam jutro dočekala s izbjeglicama na kolodvoru. Iako se broje godine, mijenjaju ljudi, gradovi, mjesta, duša ostaje ista.  I danas volim volane, volim ljubav, vodi me uvijek i u svemu što radim. I volim voziti bicikl, napisala je Ornela i dodala kako se ništa nije promijenilo.


Ove godine zbog mnogo obaveza neki moji dragi ljudi neće biti u Zagrebu tako da ću rođendan slaviti u intervalima. Nemam nikakve posebne pripreme, samo da sam s ljudima koje volim. Rođendanska želja joj je da “sve ostane kako je do sada”, što nam potvrđuje da je ova ljepotica zadovoljna i na privatnom i na poslovnom planu. Kaže da je veseli ulazak u tridesete, a za rođendan ima običaj darivati druge ljude, piše Večernji.hr.

Volim širiti pozitivnu energiju i ljubav svuda oko sebe, zaključila je Vištica.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.