Mostarci se organizirali i u jednoj ulici riješili problem divljeg parkiranja – Jabuka.tv

Mostarci se organizirali i u jednoj ulici riješili problem divljeg parkiranja

Problem parkinga je dosta ozbiljan u Mostaru. Zbog nedovoljnog broja mjesta predviđenih za parking, brojni vozači često znaju parkirati na mjestima koja su sve samo ne za parking.

Pa se nađe tako neko vozilo često na zelenim površinama, nogostopu, stazama za pješake, a kada ima dovoljno slobodnih mjesta na predviđenih za parking pojedini vozači se ne znaju propisno parkirati pa zauzmu i više mjesta.

Zbog različitih situacija koje svakodnevno stanari u pojedinim naseljima susreću, jedna skupina njih u Zagrebačkoj ulici odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i stati na kraj nekulturi pojedinih vozača.

Stanari su zajedno s tri poduzetnika postavili betonske kocke koje su teške oko 100 kilograma svaka i zone ulaza/izlaza iz kvarta kao i parkiranje na nogostup su riješeni na zadovoljstvo onih kojih žive ili posluju u ovom kvartu.

Sve su to zabilježili i na Facebook stranici Žućo Bosna i Hercegovina, koji često pišu infrastrukturnim i komunalnim problemima u Gradu Mostaru.

Kocke su se uklopile , između njih je dovoljno prostora za slobodan prolaz, a oni koji su parkirali “na minutu” to sada rade na nekom drugom mjestu! Dobro rješenje za one koji su nam se javili s upitom o ovom problemu koji muči građane Mostara, jer na policiju se u ovom segmentu definitivno ne može računati, ističu na ovoj stranici.

Naše objave o nepropisno parkiranim automobilima u Mostaru izazivaju nedoumice kod onih koji prate našu mrežnu stranicu,…

Objavljuje Žućo Bosna i HercegovinaSubota, 6. ožujka 2021.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.