Mostar: Vandali porazbijali stakla na fakultetu, ljekarni, Sportskom savezu te mnogobrojnim objektima

U noći s četvrtka na petak u Ulici Kardinala Stepinca razbijena su stakla na izlozima nekoliko poslovnih objekata.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje riječ je o dvojici maloljetnika.

Prema službenom policijskom izvješću, zaprimljene su prijave o razbijenim staklima na pet objekata, i tu je policija uradila očevid.

Dežurni tužitelj je za Bljesak.info rekao kako je upoznat sa slučajem razbijanja stakala na pojedinim objektima. “Jutros su privedene dvije maloljetne osobe, koje su puštene nakon saslušanja, te se one za sada ne mogu dovesti u vezu s ovim razbijanjima”, rekao je tužitelj.

staklo-pincom-ledara

Kako smo se mogli uvjeriti na nekoliko lokacija, u Ulici Kardinala Stepinca (kod Carinskog mosta) razbijen je prozor na ljekarni, prozor na sportskoj kladionici, zatim na ulazu u Mile Budaka ulicu, razbijeno je staklo na ugostiteljskom objektu.

Također, razbijeno je i staklo na mobitel shopu u Ulici dr. Ante Starčevića.

Na autobusnom stajalištu kod sportske dvorane u izgradnji također je razbijeno staklo, a prema dosadašnjim neslužbenim saznanjima najviše štete pretrpjele su prostorije Sportskog saveza Mostara i Fakulteta prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti gdje su vandali porazbijali gotovo sva stakla.

Policija vodi istragu o ovom slučaju, a neslužbeno se doznaje da je do ovoga incidenta došlo u petak ujutro nešto prije 5 sati.

(Bljesak.info)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.