Mostar: Utakmica Studentskoga zbora i Rektorata na otvaranju obnovljenog igrališta

Svečano otvaranje igrališta na kampusu Sveučilišta u Mostaru bit će upriličeno u utorak 6. studenoga u 14 sati, a obilježit će se utakmicom između Studentskog zbora i Rektorata Sveučilišta u Mostaru.

Nakon utakmice planirana je i zabava za studente, a za dobar provod pobrinut će se DJ Kiwi.

Projekt obnove igrališta je pri kraju, uskoro se očekuje i postavljanje dvaju novih golova, postavljanje mreža te učvršćivanje sva četiri gola koja će se nalaziti na kampusu.

Također, Studentski zbor radi i na na street workoutu za koji su izdvojena preostala financijska sredstva, a koji će biti završen do kraja mjeseca studenoga. Zbog brojnih upita, u planu je i obnova atletske staze, a ona će biti realizirana u drugoj fazi izgradnje kampusa te će, prema informacijama koje imamo iz Rektorata, taj projekt započeti iza Nove godine.

Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine.

Studentski zbor ovim putem zahvaljuje svim svojim studentima na ukazanom povjerenju i strpljenju, navode iz Zbora.

Projekt obnove igrališta nije bio jednostavan, ali prikupljena su sredstva i ideja je uspješno realizirana. Cilj je ovog projekta bio barem malo uljepšati područje kampusa Sveučilišta u Mostaru te i na ovaj način doprinijeli kvaliteti i standardu studentskoga života.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.