Mostar: U Sjevernom logoru pronađeno beživotno tijelo

Policija je u utorak u kolektivnom smještaju u Sjevernom logoru pronašla beživotno tijelo Z. Š.

Kako je priopćeno iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), E. M. nastanjen u kolektivnom smještaju prijavio je da se već nekoliko dana iz stana ne javlja Z. Š.

Mostarski vatrogasci otvorili su zaključan stan, u kojem je pronađeno tijelo, a po naredbi dežurnog tužitelja tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Sutina, gdje će biti urađen vanjski pregled tijela.

(Fena)1 komentar

 • Upravo sam jučer pročitao u večernjaku da se radi o bivšem razvojačenom pripadniku Armije BiH. čOVJEK JE UMRO SAM, NEZBRINUT, BOLESTAN I NEZAŠTIĆEN OD IJEDNE INSTITUCIJE OVE JEBENE NAZOVI DRŽAVE .Čak su mu i invalidninu ukinuli , kako se može pročitati u novinarskom izvješću, iako je čovjek ranjen u nogu. tAKO SE TO RADI S LJUDIMA KOJI NEMAJU NIKAKVU”ZALEĐINU”,KOJI NEMAJU NOVCA DA PODMITE OVE IZ LJEČNIČKE KOMISIJE ILI IZ VOJNIH UREDA.
  Zašto su ukinuli čoviku invalidninu ako je ranjen?
  Zašto jee bio bez mirovine iako je prije rata imao nekih 15-16 g. radnog staža kao vozač?
  Zašto je čovjek doslovce “morao”živiti””na ulici-kako bi se prehranio?
  Najmanje je tu važno što je čovjek po naccionalnosti Musliman.Nepravda je nepravda -pa ma prema kome bila surova. Ovaj čovjek je umro sam, bolestan, napušten a da nikog u ovoj jebenoj državi i lokalnoj zajednici -nije bilo briga za njega. Pokazala se sva bešćutnost socijalnog i i moralnog pada ovenazovi”federacije.”
  Sva ova pitanja gore postavljena postavljam svim onim”lažnim”INVALIDIMA , KOJIH IMA NA SVE STRANE .
  Osobno znam one ništarije i fukare , koje je vojna policija dovela na jedan(!!1),jedini teren, tek tamo negdi krajem 95, i te niškoristi su nam više smetale nego koristile. Ali su se zato “snašli”posle rata i za tih jadnih , silom provedenih 5ili 6 dana na terenu -dobili su i mirovinu i invalidninu
  Upravo radi takvog ološa je ovaj jadni čovjek ,ostao bez svoje invalidnine-iako je ranjen.
  Ima na sve strane tih tužnih priča . O njima bi se mogla napisati knjiga ,ali što to vrijedi, kad je ovo društvo odavno dotaklo dno , jer nema sućuti ni razumjevanaj za one koji su stvarne žrtve, a ostali su i sami i bolesni i nezamjećeni, pored ovolikih profitera i moralnih nakaza.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.