Mostar: U sat vremena opljačkane dvije poslovnice Namexa

U utorak navečer Policijska uprava Mostar zabilježila je dva razbojništva u poslovnice trgovina ‘Namex’, te jedan pokušaj razbojništva u automat klub.

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info prvo razbojništvo se dogodilo u 19:40 sati u Vukovarskoj ulici kada je radnica M.M. prijavila da je u trgovinu ušla njoj nepoznata maskirana muška osoba i uz prijetnju upotrebe oružja otuđila kasu.

Nepunih sat vremena poslije, točnije u 20:30 sati radnica S.Ć. iz poslovnice ‘Namexa’ u Ulici kneza Trpimira (nedaleko od OŠ na Bijelom brijegu) prijavila je da su dvije maskirane osobe uz prijetnju upotrebe oružja otuđile kasu iz ove trgovine.

Prema datim opisima jedna osoba je bila sudionik u oba razbojništva. Iako je policija pretražila šire područje od mjesta razbojništava, počinitelji nisu pronađeni, a iz trgovina je otuđen, za sada, nepoznat iznos novca.

Radnica S.D. u automat klubu koji se nalazi u Ulici kralja Petra Krešimira IV je u utorak u 19:35 sati prijavila da su u ovaj klub ušle dvije maskirane osobe. Kada ih je primjetila radnica se sakrila iza pulta koji je zaštićen staklom, te je na taj način zaštitila sebe i novac koji je, pretpostavlja se, bio meta razbojništva.

Zbog neizvršenog plana, razbojnici su razbili staklo i udaljili se u nepoznatom smjeru. Iz MUP-a HNŽ je priopćeno kako se pokušaj razbojništva u automat klubu i u trgovinama ne može povezati s istim osobama. Policija vrši dalje mjere i radnje kako bi se počinitelji otkrili.

Osim razbojništava, PU Mostar je zabilježila i prometnu nesreću na križanju ulica Stjepana Radića i kralja Tomislava (kod Projektanta). Oko ponoći automobil je naletio na ženu (pješaka), a riječ je o L.K.

Ženi je liječnička pomoć ukazana u bolnici, a očevid su na mjestu nesreće uradili službenici PU Mostar.

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.