U Mostaru radionice o zapošljavanju tijekom pandemije i mentalnom zdravlju mladih – Jabuka.tv

U Mostaru radionice o zapošljavanju tijekom pandemije i mentalnom zdravlju mladih

U organizaciji Udruge “Pravi put” u ponedjeljak 19. listopada na lokaciji CODE HUB Mostar (preko puta Hotel Ero) održat će se zasebne radionica na dvije teme “Kako pronaći posao tijekom pandemije COVID-a 19” i Edukativno psihloška Radionica “Mentalno zdravlje mladih”.

Predavači će biti mr.sc. Zoran Kavedžić i Žana Alpeza.

Sve više mladih pokazuje simptome psiholoških poremećaja poput anksioznosti i depresije što bi u startu valjalo stručno rješavati, pričat će više Zoran Kavedžić, dok će Žana Alpeza govoriti o tome kako je, iako se sve zaustavilo u COVID-19, pronalaženje pravog posla za mnoge je postalo izazovni zadatak.

No, je li doista nemoguće naći posao u pandemiji?

Dakle, na ovoj radionici će predavač gospođa Žana Alpeza sudionicima kroz načine, izvore mogućnosti predstaviti koji su to načini, i što možete učiniti kako biste pronašli posao i započeli karijeru u pandemiji COVID-19.

Iako je tehnološki napredan, iznenadna globalna pandemija COVID-19 dovela je do zastoja svijeta. Globalna ekonomija trpi najgore pogođene ljude, a ljudi gube posao alarmantnom brzinom. Međutim, u ovim vremenima nevolje, vodit ćemo vas kroz različite načine.

Ulaz za ove Edukacije je BESPLATAN. Zbog ograničenog broja molimo da svoje mjesto rezervirate na donju E-mail adresu.
Molimo goste da se pridržavaju navedenih epidemioloških mjera (nošenje maske, socijalna distanca i drugo), jer u protivnom niti organizator, ni mjesto edukacije ne snose posljedice neodgovornosti.

Zamolit ćemo sve one koji su zainteresirani da obvezno potvrde svoj dolazak na E-mail adresu –[email protected], priopćeno je iz Udruge “Pravi Put”.

Iz ove Udruge najavljaju kako se slične radionice planiraju organizirati na u općinama i gradovima na prostoru ŽZH i HBŽ.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.