Mostar: Trojka ukrala automobil ispred kuće pa opljačkala trgovinu

U srijedu 3. siječnja 2018. godine u 18.15 sati u Policijskoj upravi Mostar Z. R. (1961.) prijavio je da mu je od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Opel Astra.

Kako navodi MUP HNŽ, vozilo je otuđeno dok je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u Raštanima. O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu te je u noći sa srijede na četvrtak, oko 2.30 sati, interventna grupa PS Mostar Centar u blizini skladišta BH Telecoma, kod bolnice Južni logor, uočila navedeno vozilo.

U automobilu su se nalazile tri osobe, koje su lišene slobode. Iste osobe priznale su i da su izvršile razbojstvo u trgovini “Market stop” u Rodoču. To razbojstvo je u srijedu u 20.15 sati prijavila djelatnica navedene trgovine, a djelatnici policije izišli su na teren i utvrdili da je nepoznati počinitelj uz prijetnju nožem otuđio blagajnu s pulta, u kojoj je bio novac.

Počinitelj se potom udaljio u nepoznatom pravcu, a policijske patrole u 2.30 sati našle su tri osobe koje su izvršile ova dva kaznena djela.

Radi se o osobama E. DŽ.(1980.) iz Modriče, M. T.(1980.) iz Zenice i A. H.(1977.) iz Mostara. O svemu je upoznat Odjel krim. policije i tužitelj.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: