Mostar summer fest: Najavljeno više od 25 izvođača na dva "stagea" | Jabuka.tv

Mostar summer fest: Najavljeno više od 25 izvođača na dva “stagea”

Mostar Summer Fest je lani ponudivši posjetiteljima tri bine vrhunske produkcije uz više od 30 imena postavio organizacijsku ljestvicu veoma visoko, no ove godine uz novog generalnog sponzora najavljuju svoje najjače izdanje do sada!

Prljavo kazalište, Tram 11, Letu štuke, Bad Copy, Urban & 4 i Let 3 predvode line-up na glavnom stageu, dok su Gramophonedzie, Nipplepeople, Dejan Milićević i Kristijan Molnar zvučna imena koja će publiku Mostar Summer Festa rasplesati uz electro bitove na e-MOtion stageu.

Sretni smo jer smo i ove godine uspjeli napraviti vrhunski line-up, posebice nam je drago jer u Mostar stižu dugo očekivani Prljavci koji ove godine slave 40 godina fenomenalne karijere, te što smo ispunili želju naših posjetitelja za dobrim electro partyem pod zvjezdanim nebom koji ih čeka na Festu na eMOtion stageu. U suradnji s našim novim generalnim partnerom Ožujskim pivom, u Mostar donosimo najbolju ljetnu zabavu na kojoj će nastupiti više od 25 genijalnih glazbenih imena na dva paralelna stagea. Teško da je moguće napraviti bolju pozivnicu za Fest od toga, ponosno ističu iz organizacijskog tima Mostar Summer Festa.

Uz sve to ističu kako su ove godine ponudu dodatno obogatili svojim ‘housing’ konceptom organizirajući prijevoz iz većih gradova širom BiH, a u pakete su uključili i dodatne sadržaje kao što su hotelski smještaj, rafting i razgledavanje znamenitosti Mostara i Počitelja uz pratnju vodiča. Više o housing
konceptu možete saznati na [email protected], a svoju ulaznicu za Fest možete kupiti već danas preko sustava kupikartu.ba.

Mostar Summer Fest će 29. i 30.6.2018 industrijsku zonu grada Mostara, točnije plato između dvije sale Mostarskog sajma, transformirati u mali festivalski grad s hrpom zabavnih kornera, gastro delicija i chill kutaka u kojem vladaju ljubav, zabava, dobra energija i ples do zore pod vedrim nebom jer ljeto počinje na Mostar Summer Festu, prenosi Dnevni list.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: