Mostar sprema doček za Lanu Pudar

Sportski savez Grada Mostara u subotu večer na platou ispod Starog mosta organizira doček za mladu Mostarku Lanu Pudar koja je u srijedu osvojila zlatnu medalju na Europskom seniorskom prvenstvu u Rimu.

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj pozvao je Mostarce da dođu u što većem broju i pozdrave mladu prvakinju.

Pozivamo što veći broj građana da dođu da se zahvalimo Lani jer ona na najbolji mogući način predstavlja i Mostar i Bosnu i Hercegovinu, kazao je Kevelj za Top Portal.

On je naglasio da program dočeka počinje u 19:45 sati na platou ispod Starog mosta gdje će se obratiti Lana Pudar.

Na dočeku će biti i gradonačelnik Mostara Mario Kordić koji će tada i službeno objaviti da se u Mostaru počinje graditi olimpijski bazen, te će najaviti raspisivanje natječaja.

Na dočeku će, kako najavljuje Kevelj, biti i premijer Federacije Fadil Novalić, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, te predstavnici institucija i kompanija koje su bile uz Lanu i njen tim do sada.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Nemojte da budu samo pusta obecanja vec napravite nesto za tu djevojku i grad Mostar ipak ona je drzala zastavu s ponosom i nije se stidila svoga grada Mostara

    • Lana naj bolja plivacica ,Nije bitno koje nacije /vjere. Ona je jedno Fino, talentovsno i kulturno dijete ponos je svih normalnih i srba i hrvata i bosnjaka i svih ostalih u BiH. I treba da cijela BiH kao drzava pomogne hitnoj izgradnji naj savremenijeg bazena evropski standarda a ne samo Mostar i Federacija i da nosi naziv Lanin bazen. Ona to zasluzuje jer najvise doprinosi normalnom prestavljanju svoje drzave u kojoj je rodjena.

    • Stari most je najljepši most na svijetu, Lana je Mostarka i europska prvakinja, a ti Anonimno u 0:45, si debil maloumni! To ti govori Hrvatica i majka djevojčica, kojima je ova djevojčica uzor! Lani, moj naklon do poda, za ovo što je postigla sa svojih 16 god.

  • Joj nemojte odmah o naciji tko je ovov tko ono nemojte djevojka se borila za sebe pa za grad koji je s ponosom prikazala i rekla Mostar pa nemojte ju osudjivat bravo djevojko ovo je sport a ne drzavni rat

  • Sto dalje od politike i politicara to je sport pojedine ti nisu vjerovali ni pomgli dok si bila na pocetku kad ti je bilo tesko slusaj dogurala si bez njih daleko takvi ti ne trebaju ni sad djevojko hrabro nedaj se imaj svoj karakter

  • Moje poštovanje za curu i njenu obitelj. U takvim uvjetima postići takav rezultat je moguće samo nekome ko radi naporno i sedam puta više od ostalih. I ovo što pliva za svoju državu, svaka čast. Tu smo di jesmo, da svak drži do svog na pravi način, bilo bi nam svima bolje…Političari bace kost i sklone svoje i guzice svoje djece, a sirotinja jadna nastrada. Dosta više

  • Lijep rezultat je postigla i treba je nagraditi.Ali u siromašnom gradu gdje umirovljenici kopaju po smeću i gladuju,a sebi lijekove kupit ne mogu,ne treba pravit olimpijske bazene.

  • Bože joj zdravlje , da može tako nastavit velika čestitka , ali i školu nesmije zanemarit to će joj trebat kad karijera prođe mlada je ona cura .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.